Witam, Mam 50 palla na świecie pvp i nie wiem czy dokonczyc taska na mino + bag looty czy expic.
prosze o pomoc
Wersja do druku
Witam, Mam 50 palla na świecie pvp i nie wiem czy dokonczyc taska na mino + bag looty czy expic.
prosze o pomoc
Taska mozesz kiedy chcesz zrobic, wiec jak Ci sie chce. Zobacz ile ludzi na mino jak bedzie malo to mozesz expic, tylko jak chcesz lootbaga to musisz ze soba bp wziac bo teraz z mobkow nie leca bagi.
@down:
Zapomnialem ze to pvp. W takim razie bierz bpki i karaj mino przy okazji rob hajs ;dd
ale mas zaczetego taska?
bo zeby go zaczac musisz miec max 40 lvl
jezeli zaczales to mozesz go dokonczyc na mintwalin pallkiem expiac na mino i dragach powinienes wyciagnanc 60k exp/h i z 5-6k gp/h wiec jest to oplacalne chyba ze nie masz postmana to moze byc meczace ciagniecie lootbaga do najblizszej skrzynki
Jeśli nie masz Postmana, to lepszym rozwiązaniem będzie OF/Orcland - tutaj zarobisz przede wszystkim na Halberdach z Zerków. Nawet, jeśli masz, to i tak kasa jest dobra, a lepszy exp...
Fajnie też siedzi się na Dragach na Draconii.
Zarobisz też nieźle na EF, o ile nie ma dużo ludzi. Na początku bijesz z broni, którą przyniosłeś, potem możesz się przerzucić na strzały. Weź z 5 Life Ringów, z 50 MP (na wieżę z Arcanistami i Dragi) i możesz tam siedzieć baardzo długo. Sprawdzaj ubite Elfy, bo czasem boty zostawiają tam Elvish Amulety, czasem nawet kasa leży.
Pzdr ^^