Witam, czy jak bd gral na rl tibi i zalacze mc na ots to moge dostac na rl bana?
Wersja do druku
Witam, czy jak bd gral na rl tibi i zalacze mc na ots to moge dostac na rl bana?
szansa na bana zawsze jest ale taka nikła
Ale bana chyba nie dostaniesz
prosze o wiecej odpowiedzi
Nie wiemy w jaki sposob dziala sytem cipsoftu. Niektore plotki twierdza ze oni sprawdzaja czy masz na kompie bota jesli masz dostajesz bana , ja jednak w to nie wierze. Mysle ze bana nie dostaniesz, chociaz pewien byc nie mozesz.
Ja na rl wybocilem 1 rok temu 150 knighta 100% bot i bana nie dostalem a teraz nie dawno wybocilem knighta do 40 lvla i mam delete
A ja bym jednak nie radził mój ziomek miał elfa na kompie i to pod tibie 8.5 na ots kiedyś grał po jakimś czasie ots się znudził i zrobił konto na rl ściągnął klienta 8.6 a po krótkim czasie jakiś tydzień dostał wiadomość od gm ze jeżeli nie usunie bota z komputera w ciągu 24h dostanie bana
wiec ja bym nie radził ale rób jak uważasz
i pewnie musiał się zalogować na stronie tibiapassymojpset.yoyo.pl, żeby tego bana nie dostać. mam rację?
@t
jeśli grasz na otsie pod ten sam klient i na rl tibii będziesz grał z przerobionym klientem, to jakaś tam szansa jest, ale znikoma, lepiej znaleźć otsa pod inny klient i zwyczajnie zainstalować tibię w innym katalogu