Mam pytanie ogolnie o taskach jakie takie sa oplacalne, czy mozna bic taski z przyjacielem zeby obu zaliczylo, na jakim lev mozna robic dane taski z jakim m lev lub skilem.
Wersja do druku
Mam pytanie ogolnie o taskach jakie takie sa oplacalne, czy mozna bic taski z przyjacielem zeby obu zaliczylo, na jakim lev mozna robic dane taski z jakim m lev lub skilem.
Tasków jest tyle, że nie wiem czy ktoś ci wypisze każdy task, kiedy można robić i jak... Zależy od lvla, profesji, skili, mlvl... Ale na party nie możesz z kimś robić tasków, będzie zaliczać tylko jednej osobie.
Do 50lvla najbardziej opłacalne są taski na tarantule, potem msem water elementale, ekiem mutated raty i palem... Najlepiej samemu sobie sprawdzić dokładniej.
http://tibia-wiki.net/wiki/Killing_i..._Quest/Spoiler
można na party ale to zalicza temu kto więcej obrażeń zadał: zwykle ktoś jest wyraźnie silniejszy i ta druga osoba dostanie z 1/10 tego co ten lepszy, ale jak balans jest niezły to można(ale głównie te 90+, reszte lepiej solo)
Do 50 lvla najbardziej opłacalne taski to tarantule, najlepiej bić solo wtedy tak leci bardzo szybko, z kimś w party to strata czasu.
Po 50 lvlu dl ek/rp najlepsze taski to mutated raty.
Dla ed/ms najlepsze taski to mutated raty/water elementale.