Witam ,
Chcialbym sie dowiedziec gdzie moglbym szybko podbic lvl druidem moge wydac na to okolo 100 k + mam softy i life ringi .
Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam ,
Chcialbym sie dowiedziec gdzie moglbym szybko podbic lvl druidem moge wydac na to okolo 100 k + mam softy i life ringi .
Pozdrawiam
Cyce z MS tak do -3 mozesz latac ale musisz uwazac na smithy,dwarfy soldki, na gl ghoule + dsy, AC caly.
Dzieki , a tak dla scislosci co to jest to ostatnie ,,AC'' xd ?
Tak wogle to swiat non-pvp wiec musze patrzec gdzie zbytnio botow nie spotkam ;s
jeśli jesteś zawansowany to polecam d lair, jeśli nie to ropanie ds w pierszej dziurze na ghostland k. Carlin radze kupic grzbki a jak nie to kopalnie i tam wszystko zawsze noś 2/3 poty od hp.
Pozdrawiam
Przy d lairze to ja raczej padne no chyba ze na utamie bede <jakims super typowym ogarem to nie jestem>
Grejk'u nie padniesz nawet na dwóch na hp a takim lvl na utamie bloczyłem dla prawie padłem ale kumpel zdążył przyjść :D
Przed dragami się ucieka :p
Postacią magiczną gra się na packu.
Polecam pala jeśli masz dużo czasu, knighta (tzw. bottera) jeśli mało czasu a tibiaauto mówi ci to coś? :d
Sam akurat posiadam tibiabot ng ale po ostatnim delecie hara jakos boje sie go uzywac ;s
Zeby nie pisac kolejnego posta to chcialbym sie dowiedziec tez jakie polecacie expowiska dla 43 sorca z 47 mlvl z softami ofc facc i waszym zdaniem ktora profesja bylaby lepsza dla takiej osoby ktora zbytnich kontaktow na serwerze nie ma a chcialaby sobie przyjemnie pograc ;s
marnujesz czas na odp. mi bezsensu :d graj! A nie :d myślisz że pojdziesz na...
Nieważne! :s
Dla mnie Mottem TIBI jest exp hardkorowy postacią magiczną. :d graj
Skoro masz softy i life ringi + kase na waste to polecam Ci solo bić :
@ Facc tomb - z frigo hura, chodzi o to żebyś brał jak nawięcej ghouli/mumii /cryptów i lał z frigo hura, exp przyjemny oraz za dużego waste nie powinno być,
@ Elf fortress - lecz bez arcanistów oczywiście. Bij zwykłe elfy i scouty prawdopodobnie będzie waste, ale to Cię raczej nie obchodzi,
@ Cyclopy ms,
@ Dc -1 - Jeżeli będziesz sam to exp będzie leciał w szybkim tempie, do tego może spaść Ci jakiś war hammer, jak chcesz możesz też robić lootbagi z brass armorów,
@ Fire devile na spike sword quescie - kupujesz pare stealth ringów i idziesz w podane miejsce. Na 90 % nikt tam nie expi ponieważ trudno tam wyjść na + a Tobie na profitacj nie zależy.
Jak masz jakiegoś 70+ knighta na faccu który też ma kasę na waste i mu się nudzi to polecam Wam iść na :
@ Hellgate,
@ Gsy,
@ Veno/Thais d lair,
@ Dc -2,
@ Cyclopy poh, dokładnie tak żeby brał na klate po 5-6 cyclopów a Ty siekasz i exp leci.
Demon Skeletony z avalanche i z stealthami/utaną. Profitu raczej nie będzie, exp do 30-70/h (nie żartuję. Mówię całkowicie serio).
Podepne sie pod temat. Ggdzie expić 26 sorc na facc?
Dwarfy - 6-10k/h - fajnie, tylko przydaloby sie jzu cos 15-20k/h
Guardy - bez woi sie nie oplaca, chyba ze male spawny
Ghostland - do 8k/h
Orcland - nie ogarne na tym lvlu
Mount STernum - ok tutaj zrobie dobry exp i kase tylko, że multum ludzi.
Czyli na dobrą sprawę 1 miejscówka. Jakieś inne propozycje?
Polecam Isle of The Kings, ale raczej z blockerem - możecie czyścić całe podziemia Klasztoru i będzie gites. Jest tam dużo DSów, ale również Ghuli i Stalkerów. To w sumie taki prawdziwy FAac Tomb, tylko że bardziej hardkorowy od tego mianowanego ;d (pod DTD). Jeśli bez blockera - przyda się dużo run i Stealtch Ringi :P .
Ew. Guardy - blocker/bez - exp przekracza 30k/h.
Nie wiem, jak by wyglądało polowanie Drutem na Necromant House, ale na pewno zarobić się tam da.
Aa, no i jeszcze jest DC - na -2 (z blockerem ofc.) dacie radę, ale lepiej nie lurować połowy respa na klatę, bo nie wyrobisz z 'hurem' (hardów możecie próbować, jak już będzie lvl na Ava.).
Pzdr ^^