Witam.
Chce zapytac sie gdzie proponujecie expic ( i do ktorego lvl?) :
26 Palladyn , facc , non-pvp , 80/67 10mlvl
Crown Helmet , Palladyn Armor ,Blue Legs , Boh ,Demon Shield .. ..
Dziekuje z góry i pozdrawiam
Wersja do druku
Witam.
Chce zapytac sie gdzie proponujecie expic ( i do ktorego lvl?) :
26 Palladyn , facc , non-pvp , 80/67 10mlvl
Crown Helmet , Palladyn Armor ,Blue Legs , Boh ,Demon Shield .. ..
Dziekuje z góry i pozdrawiam
ja na twoim miejscu poszedl bym na dragon lair
wkoło ofa mozesz latac ewentualnie facc tomb
od 50 lvla mozna isc na gs na pohu
Kolo ofa pobiegaj, nie zapomni stealth ringa, jakies cyce, facc tomb ew. d lair jak ogarniesz.
a na 50 pacc hmm demonka= mms , blue legs=g legs, moze softy, crown helm = rh, gdzie miałbym expic( bo nie chce znow tworzyc tematu..) expic?? i czy te zmiany w eq beda dobre?
Dodam jeszcze od siebie DC ;)
Na tym Orc fortrest to mam chodzic wszedzie gdzie sa orki . oprocz warlorda? czy jak ? poprosze o wypowiedzi doswiadczonych
Na poczatku chodz wokol fortecy, po tych kilku obozach. Masz tam gdzie uciekac wiec bedzie luzik.
Na 35+ mozesz probowac wewnatrz fortecy.
Idź na orki ale nie OF tylko Orc Land, weź se time ringa + stealth.
Stealth używasz jak jest większa grupka, time jak cie dogania.
Robisz se rundki na orc land z brzegu + bijesz 2 wyverny na północ od wejścia na orc land. W ten sposób możesz se expic do 40-45 lvl. Później albo dragi albo głębiej na ofie. W zależności od serwera na którym grasz ( amerykański lagi przez co wolniej chodzisz ) idziesz na gsy jeżeli (amerykański od 60 lvl , niemiecki od 45 - 50 ). Ogólnie na facc mniej więcej tak wygląda gra palladynem później tylko d lair/of/poh.
Pozdrawiam CzuP
Bardzo bym prosil o dojscie do tego orc ladnu .. bo to zajmie chwile
a ja zabardzo niedojde i jakby sie dalo na tej mapce zaznaczyc wyverny!!:) jezeli ktos to zrobi dzieki mu wielkie ! !
i ile stoi time ring i stealth ring !? ! NA Guardi moze ktos wie!?
guardy/cyce ładuj do 30, później Facc Tomb, a później gsy na poh. taka moja rada
Ja na tym lv siedziałem na cycach i tombie na 30 wokół ofa