-
Jakie questy zrobic?
Jakie questy robic? Mam w tej chwili 29 lvl i chce troche zarobic. Oczywiscie moge dobic troche jak np bedzie wymagany 30, czy 32... I jeszcze, na jakich mobach moge zarobic? Jestem sorciem, mam PACC, 22mlvl(wiem ze bardzo niski), eq: brobe, crown helmet, dragon shield, plate legi.
-
wbij 30 i zrób paradoxa, na 35 zrób crusa.
Na twoim lvl nie ma za bardzo questów na których zarobiłbyś kokosy.
Jeśli chodzi o zarobek to na twoim levelu będzie ciężko, jedyne co mi przychodzi do głowy to lootbagi na Mino Piramid i cyklopy na mistrock
-
Chodzilo mi wlasnie o cos takiego jak ten Paradox ;) I jaka ekipa tam isc? Mam kolege 35 pall, ale we dwojke nie damy chyba rady? I jak to dokladnie jest z tymi nagrodami, bo nie bardzo rozumiem...
-
co do paradoxa to masz 2 nagrody do wyboru (z 4) egga/wanda w ogole nie oplaca sie brac ;p bierz 10k + talony (za talony bedzie nastepne 10k)
jak nie zalezy ci zeby isc z kolega to idz sam bo najtrudniejszym mometem jest dojscie do temple na POHu ale to jest proste nawet dla 20lvla ;p (chyba ze ktos lurnie ale to juz inna bajka)
co do questow to polecam jeszcze tibia tales z nomad Parchmentem (u ludzi kosztuje 2-3k albo sam wylooc) nagroda w sumie 10k ;d
do tego postman (nagrod jako itemkow nie ma ale bardzo przydaja sie skrzynki i tansze statki)
co do zarabiania to polecam tarantula task ;d
aa no i jeszcze imo powinienes sprzedac b robe i helmet i kupic za to focus cape i hat of the mad (cape 8k hat 3k) potem zacznij zbierac na blue legsy ;d
-
Ale GS'ow normalnie nie powinno byc, tylko jesli beda zlurowane? Co do postmana, to mialem zamiar niedugo go robic, przy okazji bijac mlvl, bo mam 22... I chodzi ci o Nomads Land Quest i Arito's Task Quest? Co do blue legow, to wlasnie na nie zbieram ;] I chyba tak zrobie, ze kupie focus cape i hotm. A co z tego tarantula task bede mial?
-
Z tarantula task będziesz miał niezły exp i jeszcze lepszą kasę.Szczególnie z bossa.Ogólnie poczytaj o taskach sobie. Na tibia-wiki są fajnie opisane :)
@Down
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=363711
-
A gdzie jest duzo tarantul? Nie chodzi mi o resp 5 sztuk, tylko... zreszta wiecie o co chodzi. I kasa to tylko z bossa, tak? Tylko ze jak patrze jakie on ma statystyki loota na tibia-wiki, to jest az niewiarygodne...
-
jesli grasz na non pvp to imo najlepiej bic pod GSami na yala (ale ktos by musial ci pomoc zrobic quest na dostep) bo jaskinie w ph strasznie przeludnione a tam na yala nikt nie chodzi i w miare sensownie da rade bic ;d
-
Moim zadniem zacznij robić taksi na tarantule. Z tego zarobisz co nieco kasiorki a potem zabierz sie za robienie questów:
POSTMAN z tego kasy nie będziesz miał ackzolwiek bardzo przydatne
TIBIA TALES i wszystkie podquesty do tego, będzie proficik
CRUSADER HQ zawsze te 6k ale od 35 więc masz jeszcze czas
DTD Quest również od 35;/ ale warto
Nomads Land Quest & Arito's TASK też kasiorka
Ogólnie na Twoim lvl aż takich opłacalnych questów nie ma ;/ Ale fajnie, że chcesz roibć questy a nie wydawać kasę na gp poprzez allegro. =)
-
moim zdaniem nie warto na twoim lvl kupować blue legów, różnica tylko 30 capa, ale jakbyś padł to jesteś 14k plecy. Imo poczekaj do 40 i zrób kosheia.
-
@up
jak by zrobil all questy itp to na blessy spokojnie by mu wystarczlo a one zawsze sie przydadza, bo jak kupi teraz za 10k ot mu zostana i nie bedzie musial placic grubszej kasy na wiekszym lvlu ;d
-
Kupowanie gp na allegro nie daje zadnej satysfakcji... A gdzie na nomady pojsc? Z blue legami racja, zrobie kosheia, beda za free... Dzieki wszystkim za sugestie :)
-
jak nie masz tego questa done (z deathlistem) to musisz bic na pustyni ;p jak juz zrobic to za bramka questowa jest taki wielki resp ;d
-
Juz zrobilem oba, a parchment znalazlem na ziemi jak na dragi szedlem :D