182 rp, dam rade solo na poi monsters? tzn. dzwignie, albo poradzcie gdzie expic
Wersja do druku
182 rp, dam rade solo na poi monsters? tzn. dzwignie, albo poradzcie gdzie expic
Myślę, że dałbyś radę tylko musiałbyś uważać.
Lecz bezpieczniej dla Ciebie by było jakbyś expił na kopalniach w Svar, a z POI jeszcze troszkę poczekał.
siema
chyba dobrze Ci bedzie na banucie
... albo pod Talahu. #Billy`emu zapewne chodzi o Medusy, Serpent Spawny i Hydry na Deep Banucie - solo powinieneś to ogarniać. Tak samo wspomnianą już miejscówkę pod Talahu. Ofc. bierz taski na Hydry/Serpent Spawny.
Kopy to też dobry wybór. Poza tym, możesz już solo bić Demy z PB, jeśli masz zaliczone 50 pkt. u Grizzly`ego.
No i jakieś DLe Fenrock; z PoI to może z AsS byś mógł DLe bić, bo reszty solo raczej nie ogarniesz :P .
Pzdr ^^
popieram Banute, bardzo ladny exp
a ja proponuję warlocki na demonie. exp leci ładnie, do tego zawsze profit. a co do serpentów, to też nie najgorsze wyjście
Ja proponuje grimy [Yalahar/Darashia] ;) Hardkorowy, bardzo szybki i fajny exp. Z lotem różnie, ale jak zacznie lecieć to będzie dużo kasy. Pozdrawiam.
@edit
oczywiście asski :D
Możesz stosować technikę z f-bombami - osobiście expię bez tego.
dzwignie? oszaleliscie chyba po 1 spectre niby czym chcesz ja ubic? 2 sprawa hff ? waste bic je pallem a caly czas przychodza : ) dzwignie to nie jest miejsce dla palla : )
dla palla to banutka / grimki : 0