-
PowerGaming 35 Sorcerem
Mam tutaj masę pytań!
Mam do dyspozycji 50K na eq i 100K na pg
Myślę, żeby kupić następujące eq(poprawcie mnie)
- HoTm
- B robe
- B legs
- Medusa Shield
- Starstrom/Voodoo
Mogę się zaopatrzyć w mase runek dostępnych do 35 poziomu
Tak na czas PG zamierzam zakupić Pacc
I tutaj pytania
Co dokupić? Jaki mlv dobić? Jakie runki i gdzie?
I w końcu GDZIE EXPIĆ!
Nie musi się zwracać ważne żeby było tak 50K/h lub cos mniejwiecej
-
yalaha- necromancery, culty, humany, mutated raty, dragi, dle.
to jesli chodzi o potwory.
Zamiast b roba kup focus.
-
Nie będą lecieć zbyt duże hity we mnie wtedy?
I co z mlv?
Słyszałem też że na mutated humanach czy tam ratach da sie mocno zarobic, na czym?
-
Ma mutated mozna zarobic w sumie bo z mobka leci po 80 golda~, do tego creature product - do nich mozesz do 40 siedziec. A potem worker golemy na respie z kolejkami - luruje po jednym i biegasz sobie w kolko.
-
Zaczyna robić się ciekawie
Jeśli ktoś dałby mi jakieś wskazówki co do mlva i jakie runki brac, i rozsadzic co lepsze na tym lvl i mlvu'
b robe czy focuska ;D
-
Zobacz se moj temat.. tam mam od poczatku (20 lv) expienie sorcem :)
-
Oczywiście focus lepszy.
Na twoim lvlu mlv powinien być podobny do twojego lvla.
Na expowiska to tam gdzie ci będzie lepiej i komfortowo, więc warto posprawdzać.
-
100K zejdzie Ci bardzo szybko, wbrew pozorom...
Armor - nawet się nie zastanawiaj :P - oczywiście Focus Cape... Magiczni "przeważnie" nie walczą w zwarciu; +1 do mlvla piechotą nie chodzi, a to 2 arma Cię nie zbawi...
Co do polowania - polecam Ci lekturę mojego kompendium - może znajdziesz tam coś dla siebie... Link w podpisie.
Tak na szybko, to mogę Ci zaproponować Mintwalin i Guardy - więcej dowiesz się z kompendium ; ) .
Pzdr ^^
-
Licz się z tym że jeszcze musisz wydać trochę na czary bo domyślam się ze to twój pierwszy pacc.
-
mi na wbicie 8-35 w 2 dni zeszlo 200k. na tym 100k wbijesz max 40 lvl... na power gaming trzeba miec 1kk+.
-
No wiec ja mysle ze dobre pg to takie pg po ktorym jest szansa ze cala kasa sie zwroci. Wastowanie tych 100k w glupi sposob zakladajac ze sie nie zwroci nie ma wogole zadnego sensu. potem bedzie placz ze nie masz kasy. Ja polecam tomby z e flamem i flam hurem . Tam powinno ci sie spokojnie zwracac. doexp tak do 45 lvla a potem lecisz na ancienty