Siema znajde dla siebie coś do expa samemu jak i z druidem na zao?
Chodzi mi o profit jak i na 0
Ek 120<><>85/79
Eq:wporządku
Wersja do druku
Siema znajde dla siebie coś do expa samemu jak i z druidem na zao?
Chodzi mi o profit jak i na 0
Ek 120<><>85/79
Eq:wporządku
lizardy na zao, tam gdzie jest quest na tome of knowlege
super loot, super exp, tylko musisz isc z sio :)
Witaj.
Może to Cię zainteresuje:
Zzaion - czyli lizardy w Zao Załącznik 233317
Południowa część miasta, jeśli chcesz również północna i możesz spróbować wieżę dla zabawy, ale nie polecam :)
[tyle że do Zzaion można wejść tylko podczas ataku orków, więc za bardzo to sobie tam nie poexpi ;] - gray]
Wioska Xiachai Załącznik 233318
Będziesz mógł się tam pobawić z nowymi "rodzajami" lizardów, tzn. Lizard Legionnaire, Lizard Dragon priest, Lizard high guard oraz Lizard Zaogun. Znajduje się ona na wschodzie Muggy Plains ( które z kolei znajdują się na północ od Dragonblaze Peaks ).
Oczywiście na Zao masz więcej opcji :)
Pozdrawiam.
#up
Nie było Cię :)
@no dzieki za podanie miejscówek tylko czy to jest opłacalne samemu.
Sio jak kolega 2up napisał jest kasa ładna.Ale samemu to jak ?
solo ekiem nawet nie idz na lizardy bo za dlugo bedziesz klepal guardy.
ja ci polecam wailing widow cave dla kasy i dragi dla kasy.
jezeli chcesz poexpic to dle ale raczej bedziesz mial waste
Cave na dragi ;p Profit dobry i z expem nawet nie tak najgozej ;p
IMO Zaoguny są dość silne i dobrze się leczą.
Lizardy na Muggy Plains albo Chaochai powinny być najlepszym rozwiązaniem - Priesty, Guardy i Legioniści wystarczą; ew. Xiachai, ale może być różnie, ze względu na Zaoguny.
Jeszcze jest Razachai - na powierzchni i w podziemiach Magistratu powinieneś wyrobić; respią się tam przede wszystkim masy Lizardów i jest gdzie zagonić te uciekające.
Ale to tylko opcje, bo w sumie podstawowymi mobami do polowania są Legioniści i Priesty, które uciekają, a Guardy są dość silne w zwarciu, nie mówiąc o Zaogunach. Prawdę mówiąc, lepszym rozwiązaniem byłyby dla Ciebie Ogrody Imperatora...
Sprawdź też respy orków na Zaoan OF; dodatkowo respią się też tam pojedyncze Lizardy i DL (tylko w jednym miejscu).
Albo Dragonblaze Peaks - są tam wszystkie rodzaje smoków - może być ciekawie.
Pzdr ^^