j/w
bo jutro chce sie wybrac a nie ma kto z vipow ze mna isc
BP lief fluidow?
Wersja do druku
j/w
bo jutro chce sie wybrac a nie ma kto z vipow ze mna isc
BP lief fluidow?
tylko cie da tp do pokoju z nagrodami to daj loga na jakies 15-20 minut ; p
Jesli trafisz na zgrany pk team to nic Tobie nie pomoze. Teraz malo kiedy atakuja na desercie (mi sie to nigdy nie zdarzylo). Jest to malo oplacalne. Musisz liczyc na swoje szczescie i trafic na graczy ktorzy nie bede mieli zamiaru atakowac.
przeciez jest pz, więc bierzesz nagrody i dajesz loga, u góry na piachu też masz, więc możesz się cofnąć, chyba że Cię jebną w połowie drogi, nalepsza opcja to 100platynek na arrow slot i time ring w lape, zeby ich odjebac, potem idziesz bez, a jak zobaczysz kogos na ekranie to timering i jazda dalej do depo, albo log jak Ci pz nie wbili jeszcze. Zerki ubijaj uciekając, nie zatrzymuj się nawet na chwilę. nie zaznaczaj żadnego, bo mogą mieć fake skulle.
Mam nadzieję, że pomogłem.
Pozdro :p
Od kiedy jest PZ ??
bo kiedys nie bylo...
Niedawno dodali, po wyjściu po schodkach z pokoju z nagrodami też jest pz, więc lajt.
buehhe, teraz sie jeszcze lepiej pkuje niż kiedyś. Kiedyś jak był trap w pokoiku to ludzie nawet nei brali nagród, teraz są zrelaksowani i wychodza sobie do gory bo mysla ze maja 2 kratki pzta. Tylko że jak ktoś stanie na tych 2 kratkach pzta a oni z nich zejdą to na nie nie wrócą i są pięknie wystawieni pkrom
poprostu idź normalnie, ew. poproś jakiegoś kolege, żeby czekał na górze, z potkami