Znacie moze jakeis malo znane miejsca ze slimem??
Na Veno kolo BK ciagle nooby ubijaja.. na DC nie dojde ;/
z gory dzieki :) konto facc
Wersja do druku
Znacie moze jakeis malo znane miejsca ze slimem??
Na Veno kolo BK ciagle nooby ubijaja.. na DC nie dojde ;/
z gory dzieki :) konto facc
Moze na poludniu Ghost Landu? The White's Flower Temple pod Thais? Pod Desertem moze? To ta takie "malo przypalowe" miejsca moim zdaniem...
Jedyne sensowne miejsce to Slime w Hellgate. Sam gdy skillowałem szukałem miejsca, przeleciałem wszystkie miejsca facc i wiele pacc, hellgate przebija nawet port hope itd. Najlepszy slime place :)
Pozdrawiam.
w domku npc Wyda, lurujesz slima i zamykasz, nikt bez klucza nie wejdzie
Dobre miejsce jest w domku wiedzmy na bagnach w venore. Bierzesz klucz z trumny, lurujesz slima i zamykasz drzwi na klucz ;)
To miejsce każdy zna i wiele osób tam siedzi bo łatwy dostęp, nie to co Hellgate, gdzie ludzie wolą nie wchodzić od update'u gdy nie da się już wyjść za pomocą lalki :p
Mówię wam, przez kilka dni skillowałem w różnych miejscach i na prawdę na HG najlepszy. Tam Obok Wydy jeszcze 3 inne slime'y są, albo 2, nie pamiętam czy ten jeden to jest lurowany do domku wiedźmy czy są tam dwa - na pewno w okolicach domku są 3 miejsca do skillowania, a zawsze były zajęte, albo skillujesz tam 30 minut - 60 minut i ktoś wpada ... Do tego domek Wydy to ulubione miejsce tzw. Bot killerów - bardzo łatwo tam zginąć, wystarczy chwila nieuwagi, jak pójdziesz po herbatę. Jeśli chcesz trenować w spokoju, długo i bezpiecznie to tylko i wyłącznie Hellgate.
Pozdrawiam.
A moglbys mi podac jakas dokladniejsza mapke do HG??
w kazzo jest mało osób tam tez mozna skillowac
folda. chyba z 3 slimy sa, gleboko. jak nie wiesz gdzie to napisz
Najlepsza miejscówka ze slimami na facc to zdecydowanie hellgate, lub ew. na desercie. Nie spotkasz tam praktycznie ludzi. ;)
Ja ci polecam slima pod Facc tombem
nikt prawie nie o tym ;d
Możesz też skilować pod desertem lub pod Guardami albo na poludniu ghostlandu. ;)
Desert i Folda przeważnie zajete przez h lvl, a jak desert nie zajęty to teamy na questa zabijają, potwierdzone.
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=192730
Pozdrawiam
ja ci polecam miejscówkę w drodze do elf fortess (sam tam skilluje)
jest tam kilka miejsc do skilla, na full respie z 5 slimów na dole (: