Mam pytanie - na samym wejściu, zaraz za DLami, są 4 ściany z ognia, które trzeba odblokować, każda dla innej profesji. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, która profesja jest odpowiedzialna za którą ścianę?
Wersja do druku
Mam pytanie - na samym wejściu, zaraz za DLami, są 4 ściany z ognia, które trzeba odblokować, każda dla innej profesji. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, która profesja jest odpowiedzialna za którą ścianę?
http://tibia.org.pl/quest/136/pits-of-inferno <masz ladnie opisane:d
Droga do dalszej części questa prowadzi prosto na wschód, ale przejście blokują płomienie. Musimy się
więc ich pozbyć i do tego potrzebna jest przynajmniej jedna osoba z każdej profesji (chociaż lepiej po pare osób).
Knight'ci muszą iść na północ (w pokoju 2 Diabolic Imps i 1 Spectre)
Druidzi muszą iść na północny wschód (w pokoju 1 Spectre, 1 Diabolic Imp i 1 Nightmare)
Paladyni muszą iść na południowy zachód (w pokoju 1 Spectre i 2 Nightmare)
Sorcerer'owie muszą iść na południe (w pokoju 1 Spectre i 2 Nightmare)
Nie widzę tu odpowiedzi na swoje pytanie. Sprecyzuję może - jeśli jestem knightem i pójdę w tą swoją północną ścieżkę, to która z tych czterech ścian zniknie? Analogicznie dla innych profesji.
@down
Nie, raczej nie. Z tego co ustaliłem do tej pory, to sorc w swoim południowym korytarzu odblokowuję którąś z tych środkowych, więc pozostałe też pewnie inaczej są.
Zdaje mi sie ze to idze tak:polnocna-1 polnocno-wschodnia-2 poludniowa-4 poludniowo wschodnia -3;p