witam! wiec ciupie sobie EE ( earth elementale) i zbieram te strzaly. i tu moje pytanie. czy w ogole sa przydatne? expi sie z nimi gdzies czy chociaz pekuje? czy nie zbierac tego?
Wersja do druku
witam! wiec ciupie sobie EE ( earth elementale) i zbieram te strzaly. i tu moje pytanie. czy w ogole sa przydatne? expi sie z nimi gdzies czy chociaz pekuje? czy nie zbierac tego?
Na upartego energy ele :)
ED ma tam mega profity podobnie jak ek szczerze
Nie wiem jak RP
W zasadzie nieprzydatne, bo potworów wrażliwych na ziemię jest na prawdę niewiele. Na siłę, oprócz podanych już EE - może Orki, ale je lepiej bić przecież z Royal Spearów, bo tarcza się przydaje... ;d .
No i ew. Quary, ale znowu strzały mogą być za słabe.
Ja, jeśli bym już zbierał, to może na dekorację domku :p . Poza tym, da się je kupić w sklepach.
Aha, jeszcze przecież są Cyklopy - w sumie klepanie ich z tych strzał mogłoby być opłacalne, bo nie są silne, a wrażliwe... Chyba tylko te na Mistrock...
Pzdr ^^
lootnalem tego w sumie z 1k i postanowilem ze juz nie zbieram. niech leza w dp , wiecej mi nie potrzeba. dzieki za pomoc
ZAMYKAM!
wiem ze powiedziales ze do zamkniecia, ale ja jak mialem 88 lvl i musialem zrobic sporo taskow, a chcialem przez 90 lvlem sie wyrobic to kumpel pomagal mi bic earth elementale (ja bylem ekiem^^).
nazbieralismy ponad 1k tych strzal i huncilismy undead gladiatory na arenie z nich, hity byly troche lepsze od rsow i byl wiekszy zasieg, a profit po 6-10k/h na leb ;p