Czy jest taka runa żeby oddzieliła mnie od dl i żeby do mnie nie przyszedł tak na 10 sekund?
Potrzebuję tego ponieważ musze odlurowac dl na naginacie do wyjscia bo chce kumplowi bloczyć dragi.
@edit
47 knight -.-
Wersja do druku
Czy jest taka runa żeby oddzieliła mnie od dl i żeby do mnie nie przyszedł tak na 10 sekund?
Potrzebuję tego ponieważ musze odlurowac dl na naginacie do wyjscia bo chce kumplowi bloczyć dragi.
@edit
47 knight -.-
Niestety nie, ew mw ale to Ci raczej nie pomoze...
magic wall rune. http://tibia.wikia.com/wiki/Magic_Wall
Magic wall rune ew jeżeli jesteś druidem to Wild Growth Rune. A nie prościej zjechać go do reda i zostawić żeby poszedł sobie na dół?
@up nie było was ;c
lub energy wall
ja mam nieco podobne pytanie, po czym nie chodzą workery?
Niestety, nie jest.
Ropnięcie jest możliwe tylko w samej jaskini z nagrodami.
Kumpel, czy Ty? Jaki masz lvl...?
Jedyną opcją będzie tutaj MW... Chyba, że weźmiesz jakiegoś magicznego, który pomoże czyścić...
#down
Dużo by na to poszło tych run... ;d . Chyba że konepcja postawienia ze trzech Walli i gonienia wokół nich... Co i tak nie daje strasznie dużo, bo siłą DLa jest Fireball i Fire Wave, z których możemy oberwać, goniąc...
Pzdr ^^
Przecież energy wall wystarczy tyle że on bardziej do skakania ze strony na stronę i bicia dl'a. A tak to zostaje tylko mwall swoją drogą ciekawe jak chcesz go zablokować mwallem.
Jaką runą zbloczyć dle??? Fire bombą, najlepsza na wszystko - dragi/hff/demce i inne... Fire bomba roxxi...
Do autora... I co ci da że zablokujesz dragon lorda przy pomocy jakiejś runy? I tak po pewnym czasie efekt działania takiej runy zniknie... Albo ktoś ubije dl, dl sie zrespi i bedziecie obaj mieli mokro...
Eh... "Ironia" - niektórym trzeba to napisać...
Myslisz że rzeczywiscie ogarnie? Stanie sie tak jak napisałem, ktos zabije tego odlurowanego dl, dl sie zrespi... Koles bedzie bloczyl dla znajomego dragi... dostanie wave+gfb od drag lorda + jakies hity od draga/dragów które bloczy... Przeżyje? Moze przy max hp zejdzie mu do 100, spanikuje, ucieknie i wbije sie na kolejnego draga... Trzeba cos jeszcze opisywać? Ale to tylko teoria, bo moze byc z niego taki pro ogar jak ty ;)