Witam. Mam 300 sd na pg i nie iwem na co je moge zwastowac, frosty niby hard chociaz na utamie, ale mam na poty 70k.
Co mozna z tego bic zeby miec exp ladny
Wersja do druku
Witam. Mam 300 sd na pg i nie iwem na co je moge zwastowac, frosty niby hard chociaz na utamie, ale mam na poty 70k.
Co mozna z tego bic zeby miec exp ladny
A lvl postaci i mlvl? To też sie chyba liczy? Ale jak tak minimum 60lvl i 50mlvl to z glacier setem lecisz na frosty ;)
boze co ja zrobilem zapomnialem lvl ;d. 62 lvl i 50 m lvl z eq (wiem ze slaby).
Kurde, zaś następny temat...
IMHO zostaw sobie je na później - ciśnij Water Elementale albo Mutated Raty spróbuj... Później je na Frostach, czy innych mobach najwyżej zwastujesz, a przynajmniej exp będziesz mieć większy.
Edycja postów też by się przydała...
Pzdr ^^
bym bil ale wszystko zajete raty, elementale wszystkie itd. A te sd chce na pg bo dzis 3 lvl wbilem i chce jeszcze ;p
No to Frosty, DLe (na Fenrock spróbuj), może Lizardy (te na Zao)?
Z blokerem może Hydry, Behe... Te Behomoty w Cyclopolis da się bić zza takiej ściany...
Na czym te 3 lvle wbiłeś dzisiaj?
Pzdr ^^
na workerach z ue ;p
Heh, to solo czy z blokerem? No w kazdym razie tak jak up pisalem: frosty, spróbować możesz dle na dara. Ale do tego magma set potrzebny ;)
lepiej sprzedaj sd, kup pelno smp i z vis hurow na grimy :D:D haha jazda ;] a jak nie to na workery z vis hurow dalej, albo gdzies.. lepiej jak ci mlvl juz wpadnie bo na sd to exp taki sobie i jeszcze mlvl nie leci ani nic ;x
Proponowal bym te frosty szybko beda padaly i niesamowicie szybko bd ci lecial lvl!! tak aby do 50 potem masz juz Water Elementale w port hope! tam do 90 spokojnie powinienes sie bawic!