polozylem 45 cc na dp na chwile bo robilem porzadki i jakis koles wlaczyl bota i zaczol mi zasmiecac jak to szbko odkopac ?
Wersja do druku
polozylem 45 cc na dp na chwile bo robilem porzadki i jakis koles wlaczyl bota i zaczol mi zasmiecac jak to szbko odkopac ?
Też botem. Jeżeli masz Blackd to ci mogę pomóc.
masz zwolnione drugie depo obok siebie? czy on tam jest, ktos mu pomaga? ktos tobie pomaga? jaki świat
Albo spróbuj taskerem, za niego raczej nie ma bana, jak nie chcesz używać botów.
Poza tym po co się chwaliłeś?
on jest na drugim depo nie mam zadnego bota niestety i mu pomagaja :/Guardia
@up nie chwalilem sie tylko robilem porzadek w dp :/
@down ale sepy teraz stoja i czekaja
No to taskerem pod siebie. Innej opcji nie widze. Tylko uważaj by ccków nie zrzucić.
jaki świat, nikt ci nie pomaga?
i czy masz dostęp do kosza na smieci? i czy masz otwarte dp
45cc to dosyć dużo więc ten oszust napewno o nie powalczy. Pierwsze co zrób to napisz na forum tibia com na forum do gma zeby przyszedl. Do SSa zostało dużo czasu więc masz praktycznie 100% szans ze w koncu przyjdzie. Jeśli masz otwarte dp labele ladujesz do plecakow
Hmm... O ile nie jest z kimś w zmowie (np. żeby mu wysyłali śmieci), to spróbuj mu zarzucić locker - kiedyś w końcu się mu śmieci skończą - poza tym, zawsze lepiej tak, niż pod siebie, bo wtedy nOOby odrzucają śmieci z powrotem.
Trzeba było rzucić kasę do BP ;dd .
Zwołaj kumpli, może Ci pomogą... Wrzeszcz na Game Chacie, Helpie, zaraportuj gnoja...
Zawsze jest jakaś szansa...
Pzdr ^^
nie mam niestety smietnika a co mam najlepiej do gma napisac ?
W jakim jesteś mieście ? Jak thais to podaj nick to ci pomoge
Najlepiej napisz: "I have bot, plax help" - żart, marny ;/
A tak serio: ">>nick kolesia<< is throwing rubbish on my depo where I put 450k. He is probably using bot".
I nie instaluj zadnego taskera, bo sam bana mozesz dostac.