Czesć.
Gram sobie dzisiaj i wyskakuje mi komunikat żebym nie podawał passów do gry, ale ja ich nie podawalem, komunikat sam mi wyskoczył.
Czy to znaczy że ktoś zna moje hasło. Proszę o odpowiedzi, bo się nipokoję.
Wersja do druku
Czesć.
Gram sobie dzisiaj i wyskakuje mi komunikat żebym nie podawał passów do gry, ale ja ich nie podawalem, komunikat sam mi wyskoczył.
Czy to znaczy że ktoś zna moje hasło. Proszę o odpowiedzi, bo się nipokoję.
Ale gdzie Ci wyskoczył?; o Bijesz sobie trole z aksa i Ci wyskoczył?: o czy po zalogowaniu, ale jeszcze przed wybraniem postaci?
Raczej zerki i warlordy ze sworda i wyskoczyl mi komunikat, jak wiadomość dnia...
Nie obchodzi mnie co biłeś i z czego. Jeżeli komunikat był w ramce takiej 'tibijskiej' to nie ma się czego obawiać.
No tak był w ramce tibijskiej. Z tym że może ktoś próbuje się logować do mojego acc znając tylko górne passy przez co mi ten komunikat wyskoczył (podejrzewam).
Nie. Jeżeli ktoś próbowałby Ci wbić na chara, wylogowałoby Cię. A jeżeli ramka była tibijska, to hacker musiałby się włamać do serwera Twojego świata i tam mieszać. Także, graj dalej :)
Wiem że jak ktoś wbija na konto to drugiego wywala. dlatego zawsze po wylogowaniu się loguje się ponownie dla pewności.
Gdy próbujesz wpisać w tibijskim czacie, nie wazne czy to default, czy priv,swoje hasło, pojawia się taki komunikat.
może twoje hasło to jakieś słowo którego akurat użyłeś, albo nr konta