Wiec mam pyttanie jaki sposób polecacie na mój lvl czy utamo i spirity czy smp czy wbijać bez utamo i leczyc sie sanem i spirity napiszcie jak wy robiliście od razu piszę że nie kupiłem postaci tylko jeszcze nigdy nie robiłem anhi
Wersja do druku
Wiec mam pyttanie jaki sposób polecacie na mój lvl czy utamo i spirity czy smp czy wbijać bez utamo i leczyc sie sanem i spirity napiszcie jak wy robiliście od razu piszę że nie kupiłem postaci tylko jeszcze nigdy nie robiłem anhi
Wbij na utamo, laduj w siebie SMP, jak skonczy sie mana uzywaj spirity i exura san. Chociaz mysle, ze bez utamo by Cie nie sciagnely na combo, ale wieksze ryzyko.
na 109 zrobilem bez utamo Ciebie tez nie powinny sciagnac ;) san + spiryt i jedziesz dalej ^^
Każdy mówi/woli inaczej, ale ze swojego doświadczenia wiem, że lepiej mi się robiło BEZ utamki. Wchodzisz na full manie i exury sany walisz, jednocześnie pomagając sobie spirit potami.
Ogólnie robiłem annihilatora z pięć razy, z czego 3x palkami - każdy za pierwszym podejściem, właśnie tym sposobem. (122lv, 140lv i 151lv).
Powodzenia.
a jak z smp i spiritami 300 smp i 100 spirit starczy ? i troche ssa mam jak cos ??
Na 150+ lvl RP nie powinien mieć żadnych problemów ze zrobieniem Anhilatora. Robisz go ofc bez utamy, bierzesz troche GSP i sporo SMP (jak się boisz weź sporo GSP), powinieneś to zrobić bez żadnego problemu...
Tak jak koledzy up, chociaż wejdź na utamie ponieważ zawsze po wejściu leci największe combo + do tego polecam shockwave amulet lub lighting pendant i oczywiście might ringi.