Siemka. Chciałbym pójść na kilka questów, ale nie wiem czy bym sobie moją rypną postacią poradził, dlatego pytam się Was.
Czy wykonałbym te dwa questy 70 elite knightem ze skillami 73/70? ;/
Eq mam dobre.
Wersja do druku
Siemka. Chciałbym pójść na kilka questów, ale nie wiem czy bym sobie moją rypną postacią poradził, dlatego pytam się Was.
Czy wykonałbym te dwa questy 70 elite knightem ze skillami 73/70? ;/
Eq mam dobre.
Koshei'a powinieneś wykonać bez problemu. Co do necro q, jeżeli chcesz tam iść solo to przygotuj się na waste, bo kiną to może być tam cięzko (paralują strasznie i te sprawy)...
necro lepiej sobie odpuść, zwastujesz połowę z tego co z questa byś miał, lepiej weź jakiegoś ms/ed który by to wyczyścił.
A koshei to cienias
Koshei - Tak
Necro - odradzam robić samemu.
Żeby to bić musisz ganiać a więc władujesz się w cały spam tego, a jest tam naprawdę sporo tych Necro/ Priesties i Vampy.
Stanowczo polecam zabrać jakiegoś kolegę Msa, który z Ue to wyczysci ;p Albo kogoś. Knight ma tam najgorzej^^
Pozdro
Dzięki za odpowiedzi, może znacie jeszcze jakieś inne questy tego typu który mógłbym wykonać solo? niestety nie mam kolegów sorców ani drutów, gram sam :P
Jak narazie to proponowałbym ci fibulę zrobić jeszcze i tak od 80 lvla zaczynają się takie lepsze q juz. : ]
Podaj swoj swiat moze akurat ktos ma tam postac i ci pomoze :)
Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mi pomógł :D
Żyję na Harmonii ^^
Tak lepsze...
Tyle, że On wyraźnie napisał, że chce solo a im lepsze tym raczej trudniej nieprawdaż?
Polataj troche po dp pogadaj z ludzmi a może zdobędziesz jakis znajomych heh
Bo na tym lvl ek ciężko jakies questy solo robić;/
Na upartego możesz Fire Axe ropając Dle, ale to waste duże z tymi skillami.
Paradox, Rashid, Postman to pewnie już masz, jak nie, to rób ;p
Kilka misji Yalahar, Inq, Banuty, Ice Island możesz zrobic.
Arene 1 i 2 dasz radę.
Zreszta popatrz na questy na wiki i sam ocen swoje szanse i ogarniecie ;p
Pozdro