Macie jakieś pomysły gdzie można zarobić 700k w tydzień, grając 5-6h dziennie?
135rp 102 dist
Bez wyrmów i gsów plx.
Exp solo.
Wersja do druku
Macie jakieś pomysły gdzie można zarobić 700k w tydzień, grając 5-6h dziennie?
135rp 102 dist
Bez wyrmów i gsów plx.
Exp solo.
nie mówiłeś jaki exp chcesz.
to w takim razie polecam mega słaby, ale 700k wyciągniesz.
mianowicie lizardy z lootbagiem. dziennie 100k powinno pójść.
a jeszcze łatwiej na mintwallin 100k dziennie zrobisz z lootbagiem ale exp jeszcze gorszy.
*Energy Elementale
*Dragi
*Destro (dziury Yalahar)
*War golemy (też są fajne, ale przydałby Ci się jakiś pomocnik :])
Raz możesz zarobic 200k, raz nic.
Spróbuj kopalnie, nowe lizardy z pb, serpenty ass/pb na goromie, mary z pb.
A Kopy?
Może Orki na Zao też wchodzą w rachubę? (nie wiem, jak duże są respy w Fortecy). Jak coś, to zawsze możesz iść na OF, ale większe prawdopodobieństwo, że będzie ktoś tam siedzieć.
Dużo kasy leci też z piratów, na których można dodatkowo robić od biedy jakieś lootbagi...
I jeszcze Barby w Krimhorn...
No, ale najlepsza metoda to chyba faktycznie te Lizardy.
Pzdr ^^
Zombi yalahar na bocie spokojnie się uda, chociaż lepiej jakbyś na dłużej bota stawiał.
Zaloguj się na ED, idz na energy elementale i maniacz tam! :d
A tym noobskim eRPe to wary/destro w yala.
#Duży camp odpada bo siedzi tam od 1 do 3 botów :) (1 chwilowo mniej ale sie zmieni ^^)
Polecam ancjenty scaraby albo lizardy ,na te zombie i inne nie idz bo tam przeludnione napewno :d ogolnie moze byc troche trudno zarobic 700k przez tydzien ;d na co ci 700k wogole( z ciekawosci pytam).
Tak pewnie te mają na mysli:)
Co Ty gadasz, że nie masz profitu heh W takim razie nie bij Dragon Priestow wtedy powinien być niezly profit xd
700k w tydzien, hmm grając tyle to prawie 20k/h, dużo :P
Osobiscie sam tego nie lubie ale może dragi xD
Sam jak pacc sie skonczyl przez tydzień na vdl 93-98 pallem z 95 distem bez softow zarobiłem prawie 400k grając do tych 5h dziennie wiec moze Ci sie uda ;p
Jeżeli grasz na pvp tak jak ja to dużo łatwiej bo zajmujesz spawn i masz spokoj.
Może Nightstalkery na Liberty Bay jak resp będzie wyrabiał to szansa na te 3-4 pary bohow dziennie jest ;p
BB Island z lootabagiem jest dobra kasa.
Culty na Yalahar razem z Serpentami na tym lvl, profit zawsze ale czy wystarczający, no nie wiem, ale lubiłem to zawsze ;p
Kuba mówił o kopach ale tam bys musial z kims latac.
Wary i Destro wymienione ;p
Jak mi cos do łba wpadnie to dopisze
Pozdro
na lizardach w zao nie biegaj z assassinkami to waste nie bedzie :)
Jak dla mnie najlepsze rozwiązanie to kupić brust arrowsów i iść na culty w yalahar. Ewentualnie zwykłe bolty jak nie będziesz miał burstów. 100k w 6 h raczej powinno być ale to wysztko zależy od tego co lootniesz.
Możesz spróbować Dark Torturery na zamku w Vengoth ;], łatwo je tam bić i profit jest zawsze.
Kopalnie w miejscu gdzie jest najwięcej destro, według mnie to najlepsze rozwiązanie, ewentualnie dt na vengoth jak kolega wyżej powiedział, ale to z power boltów, byś miał profit. Pierwszy resp z assassinek i wio. ;) Spróbuj też hellspawny z royal spear - małe waste, duży profit.
Oj, zapomniałem o świetnych frostach, które wszyscy tak sławią xd.