A więc dzisiaj chciałem zrobić 3 misje rashida, ale nie mam pojęcia jak dostać się z darashi do port hope na piechote. Mógłby ktoś dać jakąś mapke?
Wersja do druku
A więc dzisiaj chciałem zrobić 3 misje rashida, ale nie mam pojęcia jak dostać się z darashi do port hope na piechote. Mógłby ktoś dać jakąś mapke?
Z darashi do ank z ank na tiquande z tiquandy do port hope.
Z ank tak jak na hydry potem w lewo.
Dalej nie wiesz?
Niestety nic mi twój post nie powiedział. Nalegam o mapke, bo na tiquandzie to ja byłem raz i to 2 lata temu.
masz mapke
12345
czekaj pojebalem wejscia zaraz zmienie
dobra jest juz ok
#dół
dzieki
mógłbyś jeszcze wskazać mi gdzie moge trafić na hydre? Wtedy to już naprawde będe ci dozgonnie wdzięczny.
z tego co pamietam (w tibie gralem ok. rok temu) to hydra bedzie na tym "półwyspie" pod literami AND z z wyrazu TIQUANDA kończąc na czerwonej linii, mniejwiecej w tym miejscu, aczkolwiek jesli bedziesz trzymał się dołem nie trafisz na hydre, i jesli masz level 50+ to na luzie uciekniesz, polecam mapka respa z tibia.pl
Wydaje mi się (mogę się mylić), że hydra może być zlurowana nawet pod zejście ale jeśli będzie na swoim miejscu to idąc narysowaną drogą raczej nie powinieneś jej spotkać. Respi się ona gdzieś na north west od drabinki. Jeśli to naprawdę jakiś low lvl to możesz iść od drabinki w dół (przy wodzie) i potem odbić w lewo.
Dziękuje wszystkim za pomoc. Naprawde dziękuje :P Lvl 56 rp ale nigdy nic nie wiadomo. Myśle, że temat już do zamknięcia.