który lepszy?
expie teraz głównie na hellach, czasem dragi i earth elementale, green'a robić? kumpel będzie po mnie robić drugiego, więc wychodzi obojetne w sumie ale który na exp/profit czy cóś?
Wersja do druku
który lepszy?
expie teraz głównie na hellach, czasem dragi i earth elementale, green'a robić? kumpel będzie po mnie robić drugiego, więc wychodzi obojetne w sumie ale który na exp/profit czy cóś?
Trochę głupie pytanie w zasadzie skoro kolega będzie robił drugiego. Jak dla mnie lepszy jest blue, ale słyszałem opinie od wielu osób, że green bardziej się przydaje. Najlepiej popatrz sobie co możesz sprzedawać u green djiina, a co u blue djiina i porównaj.
Green Djin - Yaman Alesar
Blue Djin - Nah'bob Haroun
Pozdrawiam
Jerry
Moim zdaniem dla ED Green Djin
chyba nie do końca zrozumieliście
chcę zrobić tego djina dzięki któremu będę mógł później lepiej przyprofitować/expić
bo lootów pewnie będę mieć na równo i do tego i do tego pod względem obciążenia
To wtedy zależy jakiego masz loot np. możesz mieć bp knight armor a możesz mieć kilka bp blue robów, bohów itd też za 2.4k capa.
Jak hellspawny będziesz dużo bić to polecam ofc greena, ogólnie lepiej mieć 2giego chara co stoi na wieży z dzinem i Ci selluje loot.
#Edit
Sorry ale bez interpunkcji czytam wszystko i tylko ten sens wyczytałem
A jak o to chodzi to tak jak down
Blue dżin, i 2 powody też napisał :)
jemu chodzi o djinna do expienia na nich, bierz blue, bo green poce latwiej sprzedac i drozsze sa.