Siema, jakie taski najlepiej wybrać.
50 ED 44 MLVL EQ: Hotm, spirit cloack, b legs, boh, mms, hailstorm rod.
Jak coś to mam 100k kasy.
Edit@ Dzięki za szybką odpowiedź.
Wersja do druku
Siema, jakie taski najlepiej wybrać.
50 ED 44 MLVL EQ: Hotm, spirit cloack, b legs, boh, mms, hailstorm rod.
Jak coś to mam 100k kasy.
Edit@ Dzięki za szybką odpowiedź.
dla postaci najlepsze są water elementale.
w porywach osiągniesz tam nawet 250k/h, a i waste nie powinno być
Mutated Raty - jedna z lepszych opcji na task.
Pozdrawiam ;)
@edit
Water Elementale i tak są najlepsze moim zdaniem bo waste praktycznie zero, exp szybki i lot może być nawet nawet z perełek i rusty ;)
Wadą może być to, że dużo ludzi tam expi - nie wiem jak u Ciebie na serwerze .
a gdyby watery i raty byly zajete to mozesz isc na earth elementale
Z dostępnych tasków w lvlach 50-90, za które można zdobyć punkty to:
- Water Elementale - najlepsza opcja z możliwych. Na 50 lvlu możesz wbić nawet 5 lvli dziennie, nie wysilając się zbytnio. Koniecznie zabierz Helmet of the Deep oraz wędkę oczywiscie. Co do rózgi to nie ma "dobrego" wybory będąc druidem, ale radziłbym na 50-70 expić bez underworld roda, bo szkoda many. No, a na 70+ można już używać rózgi bo many i tak jest dużo. Kolejna ważna rzecz to zaopatrz się w Rust Removery. Ja na początku nie byłem przekonany, bo co chwilę wychodziły mi chain armory, studded legsy i inne shity, ale z czasem się do tego przekonałem (jak wyleci pal armor to już wychodzi duży profit, a k army lecą dosć często). Ja chyba nigdy nie miałem tam waste, jesli już to bardzo małe typu 0-700gp. Co do expa to na 50 będziesz miał ze staminą do 150kh, a na 70+ to już miałem 230kh. Jeszcze jakbys nie wiedział jak dojsć to
Water Elemental Cave (pod tiquandą)- Earth Elemental - tutaj tylko w wypadku jakby Ci się znudziły Watery, ale ja zrobiłem wszystkie taski na WE nawet jak było dużo ludzi to exp był dobry. Na earthach to z e flama i znowu problem z rózgą. Earthy są bardzo dobre do zarabiania kasy. Za dużo z tymi potworami stycznosci nie miałem, więc się nie bedę głebiej wypowiadał. Co do miejsca to w jaskini na Edron jest ich najwięcej.
- Mutated Raty - w zasadzie też miłe potworki. Z esmeraldy lecą ładne itemki + z samych mutated ratów może spasć Spellbook of Enlinghtement albo Tower Shield. Exp też dobry ze staminą koło 120kh przy wolnym respie i na wieżach. Waste powinna pokrywać w całosci Esmeralda. Polować na nie można na wieżach obok m humanów w Alchemist Quarter bądź na arenie (więcej ich, ale ludzi też więcej).
Pozdrawiam
Jerry