Siema,
piszę żeby dowiedzieć się jakie miejsca polecacie na zarobek, nie exp dla 105 ed'a.
jakie runy robić? i czy opłaca się je robić na softach
pozdrawiam
Wersja do druku
Siema,
piszę żeby dowiedzieć się jakie miejsca polecacie na zarobek, nie exp dla 105 ed'a.
jakie runy robić? i czy opłaca się je robić na softach
pozdrawiam
Zarobek:
- Wyrmy,
- Acient Scaraby,
- hunty z blockerem/w grupie: Hellspawny, War Golemy (Thunderstormy), Quary, Lizardy;
- Dragi na Darashii - może być różnie,
- taski na Dżiny,
- Hellheim,
- Piraci.
Ktoś może poda inne propozycje - ja bym poszedł na w.w. miejscówki.
Co do run - raczej nie zarobisz, jeśli już, to chyba tylko na swój użytek... Avalanche, Icicle, Stone Shower, Wild Growth, Paralyse (jeśli OPvP). Te są najczęściej używane i kupowane. Na softach raczej się opłaca robić runy, ale bardziej te najdroższe, na które trzeba dużo many.
Pzdr ^^
ja na takim lvlu robilem kase na necro, wymach i cultach.
jesli masz blokera mozecie isc na kopalnie, hsy albo quary.
wogole do 140 polecam expienie z blokerem a pozniej to juz mozesz wszedzie sam latac.
a run sie nie opłaca robić, chyba, że na bocie to możesz avalanche/icicle/krzaczki porobic
przeważnie chodzę na hunt z blokerem, ale nie zawsze mam czas i pytałem o lokacje do zarabiania solo.
obecnie robie avalanche, trochę na własny użytek trochę na sell,
thx za odp :}
na tym levelu mozesz spokojnie zarabiac na djinach :P zwrot a nawet + bedziesz mial z samej kasy. Do tego dochodza jeszcze clothy i swiecidelka na czym ma sie najwiekszy profit ;d
Co do run to profit wyciągniesz robiąc:
Avelanche - ED + SB = zrobisz 4bp Avalanche czyli sprzedasz za 12k ( 12k - 10k za softy to jest 2k profitu)
Icicle - ED + SB = zrobisz 97 runek zakładając, że zrobisz bez softów te 3 runki to będzie 5 bp. W zależnosci od serwera, ale raczej magowie na faccu mają zapotrzebowanie na icicle. Czyli 5 x 2,5 = 12,5k (czyli 2,5k profit)
Podsumowując raczej nie opłaca się robić dla profitu run na softach, ale zawsze jak ktos chce potrenić mlvl to może to zrobić za darmo zgarniając jeszcze lekki profit.
Do expa nie będę sie wypowiadał, bo większosć dobrych miejsc podanych masz już na górze, ale od siebie dodam, że najlepiej profitować w teamie. Idziecie na jakies potwory, które ładnie sypią i klepiecie zgarniajać kasę. (niewielkim kosztem oczywiscie)
Pozdrawiam
Jerry