Elo mam pytanie na jakim lv dam rade zrobic postmana i djinna ?(ek)
i jakiego djinna lepiej zrobic dla ek
Nie podajesz żadnych informacji dotyczących dotyczących umiejętności. Jak mamy ci pomóc? ;\ - Tomix
Wersja do druku
Elo mam pytanie na jakim lv dam rade zrobic postmana i djinna ?(ek)
i jakiego djinna lepiej zrobic dla ek
Nie podajesz żadnych informacji dotyczących dotyczących umiejętności. Jak mamy ci pomóc? ;\ - Tomix
Postman rob jak bedziesz mial 600 capa czyli kolo 18-19 lvla (robilem 21 edem bodajze, bo wtedy jest 600 cap, cos kolo tego)
A djinna samemu bedzie ciezko, z duzym waste cos kolo 50-60/70 z exori style ale radze pojsc z jakims edem ktory bilby to z Avalanche, a co do rodzaju Djinna to zalezy, oba sa dobre ale bardziej polecam Greena, poniewaz do Blue sa bardziej wartosciowe rzeczy i wiecej osob ma Blue wiec latwiej bedzie komus sprzedac lub oddac kumplowi za cene jak u Djinna.
ja postmana robilem druidem na 19 lvlu, jedynie hardkor moze byc w mint
a co do djinna, to kumpel probowal solo wieze zielonych oczyscic na 60 ek i nie dal rady, a inny na 130 wyczyscil tracac ~30k, wiec lepiej wez se jakiegos sorca czy edeka (ja edekiem zrobilem solo na ~50 za 8 bp potków)
Co do Djina to po prostu dołącz do jakiegoś service zaraz po 40lvlu, to jest koszt rzędu 5k, a oszczędzi sporo czasu (i pewnie też kasy, bo robiąc solo wydasz dużo więcej na suppliesy).
A jeśli chodzi o kolor, to jeśli nie masz żadnego kumpla z djinnem, Blue imo bardziej się przyda.
Ja moim knightem osobiscie mam wiecej lotow do blue, z tym ze green zazwyczaj duzo wazy - imo zrob blue.
Postmana można robić od 20lvl.
ale djina to nie wcześniej jak na 60lvl+. Trzeba iść do samego "orc king" i pisać hi, ale to jest pikuś w porównaniu do tej wieży green djinów. tam jest 2 razy gorzej.
ok czyli djinn odpada narazie
postmana zrobie jak wyskilluje