-
Serpent Spawn v Druid
Witam mam pewien problem. Przeglądając tibie wiki natrafiłem na serpent spawna i pisze ze jego maksymalne obrażenia sięgają 1450. Mam 140 ED i nie wiem czy dam na SS expic czy jeszcze poczekać parę lvli i później powoli próbowac .
OD którego lvl bezpiecznie expic na ss i meduzach solo edem?
-
Spokojnie dasz rade, tylko stawaj na ukos.
Bij raczej z sd i tak bedzie profit.
-
Heh, te obrażenia wyniosłby tyle, gdyby moby mogły używać dwóch ataków "niekonwencjonalnych" równocześnie (np. Drag nie użyje jednocześnie FW i FB).
Max hit (orientacyjnie) licz raczej, dodając melee+najsilniejszy atak.
Jeśli chodzi o solowanie, to raczej dasz radę, ale bardziej opłaca się bić z blockerem. W grę wchodzą żywioły ognia, energii i śmierci, więc SDkowanie to chyba najszybsza metoda.
Jeśli chodzi o regularne huncenie - o wiele lepiej wychodzi tu sorc - Tobie lepiej iść z blockerem i bić z 'exori vis'/GFB/Thunderstormów.
Pzdr ^^
-
spokojnie dasz rade , na tibia cast 200lvl expil na banucie mial kolo siebie 7 ss i pare hydr i uekowal , exp z sd
-
Bezpiecznie można expić nawet od 60 lvl'a - wszystko zależy jaką technikę obierzesz i jakie masz doświadczenie ;)
Po za tym możesz śmiało gnać na SSy i te "durnowate" Meduski. Polecam exp z SD albo na share z exori visów z innym ED, na prem staminie można nawet mieć 500-700k/h [SD]. Hunty tam bardzo często obfitują w ciekawy lot, tylko nie wiem jak u Ciebie ale u mnie na servie DŁUGO się czeka, aby tam poexpić ^^
-
U mnie na serwie niema problemu z expem wchodzę na exp i nikt nic nie mówi jak narazie a widzę jak exxpią na SS i fajny locik wychodzi z tego.
Wiec najlepszym rozwiązaniem będzie expic z SD spróbuje. Potem napisze jak bylo [jak bedziesz chciał coś dopisać do napisz pw - gray]