-
Banshee na ghostlandzie
Witam!
Trapi mnie od paru godzin jedna rzecz:
Chcialem sie wybrac moim faccowym druidem i 2 summonami (aka demon skeletonami) na banshee pod ghostlandem.
Jednak napadla mnie jedna zla mysl :
Okej, wejde sobie, postawie sobie 2 czerwonych przyjaciol, popale mane, porobie runki, podexpie i... i jak wyjde spowrotem na powierzchnie ghostlandu ?
Szczerze mowiac nigdy nie robilem banshee questa i nie wiem jaka jest droga, a wszystkie poradniki od banshee questow nie maja w sobie informacji na temat wyjscia.
Moglby mi ktos wrzucic mapke jak wejsc / wyjsc na jakis porzadny spawn banshee? :)
Z gory dziekuje
Pan Szalony Kot
-
Najlepiej gdybyś wszedł od strony IoK. Poprzez monki, odkopujesz dziurę pickiem, zabijasz trochę shitu, schodzisz jeszcze niżej, ropasz się, 2 gsy na klate, następnie trochę ghostów, potem kilka dsów. I bijesz banshee. ;p
-
dolaczam sie do pytania :) gdzie jest jakis najblizszy resp banshee
-
Brzmi wporzadku
W takim razie kolejne pytanie:
Czy na tym poziomie o ktorym mowisz, ze sa banshee, sa same banshee czy spotkam tez inne przeszkody zabijajace moich czerwonych przyjaciol? :)
@up
Najblizszy 1x spawn banshee masz na polnocnym zachodzie od thais, jest tam taka dziura ze stalkerami , pod nia biega sobie osamotniona banshee :)
@edit
pomylka, jednak ta osamotniona banshee znajduje sie na poludnie od thais :)
@edit2
Tutaj jakies wideo jest, ja juz swoja odpowiedz znalazlem
tym ktorzy tego szukali znajda tutaj tez cos dla siebie
youtube.com/watch?v=Omvs4XfxnLM