-
13 Knight i taski.
Elo, mam 13 knighta, skille 60/60, w miarę dobre eq. Opłaca mi się robić taski na minotaury, czy jeszcze za wcześnie? Jak tak, to gdzie mogę je wykonywać? Jeśli nie, to gdzie powinienem expić?
@edit
Jbc to mam Obsidian knife'a
@edit2
NIE MAM PACC'a
-
Jeśli masz pacc, mógłbyś pójść na te minosy na darashi i robić taska. Jeśli nie, to radziłbym ci poczekać tak do 25lvl i iść na mintwallin, tam robić taska. A expić na paccu, mógłbyś na larvach, tombach -1, na port hope na krokodylach. A jak facc to np. rundka na beholderach i slimach venore, albo jakiś większy resp ghouli np. ten w mount sternum.
-
Jasne, możesz spróbować Mino. Tak w ogóle, to lepiej weź taska na Mino u Budrika, a potem dopiero rób jakieś u Adamsa.
Na początek próbowałbym w Yalahar. Jak już wbijesz +/-20 lvl, przenieść się na Dark Pyramid (Darashia) i możesz siedzieć aż do 30...
Wtedy możesz jechać z Krokodylami. Ewentualnie Tarantule ale to, jak dobijesz tak 70~ skila, żeby się zwracało.
Nie napisałeś, czy masz PAcc, czy FAcc, więc właśnie tak napisałem ;d .
Pzdr ^^
-
Task na tarantule zwraca sie nawet przy skillah 60/60 sama kasa + tarantule egg + loot z hide
Minoski jak najbardziej mozesz bic polecam - mino mount kolo kazo
-
Jak nie masz pacca to chyba oczywiste że Ci się opłaca, to jedyny task jaki możesz robić.
Pozdrawiam