90 ek
k set,avenger,wh,p ammy,bohy
81/76
na lagunie robie:
35k/h i 4k/h kasy
gdzie da rade wyciagac wiecej kasy (i expa(?))
pzdr
Wersja do druku
90 ek
k set,avenger,wh,p ammy,bohy
81/76
na lagunie robie:
35k/h i 4k/h kasy
gdzie da rade wyciagac wiecej kasy (i expa(?))
pzdr
Na barbarianach i ice witch tower exp 100k/h a kasy 10k/h +/- z lootbagami. Banuta -1,-2 też lepszy exp i kasa
aha no i jeszcze dragon lair na darashi
od siebie polecam hellgate :D swojego czasu palkiem na 40 lvlu wyrabiałem tam 10k/h, a nie wszystkie two handed swordy przynosiłem, bo amunicja trochę waży :P
beholdery, elder beholdery, ghoule, trochę dsów. przydałyby Ci się lepsze skille tym knightem, ale powinieneś dać tam radę bez problemów. przyjemne, ciche, puste miejsce, gdzie można sobie nazbierać kasiorki :P
Więcej kasy na elfach yala ale exp podobny (wiem bo boce tam cashmakera)
Możesz jeszcze bić Zombie w yalahar, kasa z halberd, Steel Helmetow i Life Ringów będzie bardzo dobra, do tego czasem cos spadnie z Necro/Nightstalkera.
Bardzo kasodajne są też magiciany na Yalahar. Na 65lvl wyciągałem 6-8k/ na godzine w kasie + do tego wandy itp, że wychodziło luźno ponad 10k/h.
No i to co panowie up pisali: Banuta, Chor, Humany, Elfy...
Aha no i zawsze możesz isc na Ofa :P
@Ek from Azura
Chciałes po prostu wbić 100 post czy wtf?!
Na 6 postów w 3 były Lizardy/Chor więc może najpierw trzeba przeczytać COKOLWIEK żeby skomentować...
@ Kuba333 Culty dla Ek nie są takie kasodajne bo goniąc je ładuje się w większy resp. A na Vandurze są głównie zielone i 4 czerwone więc i tak lipnie...
Barbariany chyba będą dobrym rozwiązaniem. Tak samo Banuta i Chor.
Poza tym, na pewno szczerze polecam Ci Hellgate - tam można bardzo szybko się dorobić, szczególnie jeśli grasz knightem.
Dalej - Hellheim, piętra -1, -4, -5, ew. -2.
Dżinny? Nie wiem, czy dasz radę, ale kasa z nich jest dobra.
Na pewno super zarobek jest na Cultach - te na Vandurze mogą być mniej oblegane.
OF z lootbagami - murowana kasa, weź duużo parceli i BP ;-) .
Wszystko, co na razie przyszło mi do głowy...
Pzdr ^^
nikt chyba nie wymienil lizardow na chor, a bedziesz miec tam nawet lepiej niz na barbach i to bez lootbaga. goraco polecam.