Które Acients scaraby są najlepsze dla 50 ms'a ? Ile na nich wyciągne? I czy będzie waste?
Jak nie tam to gdzie expic 50 msem?
Eq:focus cape, hat of the mad, blue legs, demon shield, wands, bohy
lvl : 50 Master Sorcerer
M lvl : 40
Świat : non-pvp
Wersja do druku
Które Acients scaraby są najlepsze dla 50 ms'a ? Ile na nich wyciągne? I czy będzie waste?
Jak nie tam to gdzie expic 50 msem?
Eq:focus cape, hat of the mad, blue legs, demon shield, wands, bohy
lvl : 50 Master Sorcerer
M lvl : 40
Świat : non-pvp
radzilbym raczej ostroznie,na east respa isc.na west napewno wiecej wyciagniesz,ale mozesz sie zdziwic jak 3 wyskocza;p
na east respie powinienes na lajcie sobie expic,bo to dosc maly resp. exp powinienes miec w granicach 40-50k/h bez zielonej staminy
z bohami powinienes miec przyzwoity profit ;)
moze taski na earth/water elementale? exp na waterach nawet 100k/h +
Jesli masz kase to necro yala.Ale tam to juz zalezy od szczescia.Mozesz na 400 manasow lootnac bohy,2x skull staffa,a mozesz na te 400 manasow lootnac skull staffa... a wiec to jest ryzyko;p ale jesli sobie zajmiesz west i east resp to powinienes miec okolo 70-80k/h bez zielonej staminy.
Oprocz tego mozesz tez sprobowac mutated raty.Tutaj zalezy:albo expisz w granicach 50-60k/h i wychodzisz na 0/lekki +,czasami lekki minus,albo napierdalasz z exori flama wszystkie raty,humany i wchodzisz tez na mutated baty to wtedy 80-90k/h,ale waste
#up
huhu watery jest sobie ciezko zajac na pvp servach gdzie po 300 osob online gra,a co dopiero na npvp gdzie po 800-900 osob online?watpie zeby posiedzial na tych waterach;p
Djiny Yala
Mutated Raty Yala
Mutated Humany Yala
Earthy Edron
Dragi Yala/Dara
Tomby za Tp
Vamp Hell
Workery
NEcro Yala
Goroma Bonebasty
Watery
@Grzywi Vertical
czy ja wiem Watery sa bardzo dobre teraz na non pvp gra po 600 ludzi nie 900.. ja tam expilem od 50 lvla swoim mSem i nie raz mialem expa nawet ponad 200k/h tez gralem na non pvp :D Dodam tez ze nawet jak expilo ze mną tam 3/4 osoby to i tak mialem exp ponad 100k/h wiec i tak to jest dobrze
Jesli masz jakeigos znajomego ek to na workerach an "gran vis lux" i "exevo vis hur" wyciagniesz 250k/h ale to oczywiscie wasee solo okolo 90/100k/h i raczej an 0 sie wychodzi. Dla zarobienia kasy;
Djiny Yalahar
Mutated humany
Mutated raty[task]
Cos bardziej dla expa :
Dragi yalahar
Tomby za tp na gfb exp do 150k/h
i ancieny super profity a exp tu niezgodze sie z powyzszymi teoriami na malym respie z 50/60k a na duzym okolo 100k/h wyciagniesz oczywiscie jesli bedziesz ladnie ogarnial.
Pozdrawiam.
Tez mam takiego 50 ms'a. Expie na workerach od 48 lvl i powiem Ci, ze waste jest spore, ale exp siega nawet do 110 k/h bez staminy, a ze stamina to do 130 :). Taski na earth/water elementale i miodzio :D.