Siemanko.
Expie sobie 120 ek skille 85/79 eq:dość dobre i wyciągam tam od 170 do 200 k expa/h Wiec nie jest źle i przy tym minimalnie wastuje lub lekko profituje.
Lecz często te wyrmy są zajete.
Co może być alternatywą ??
Wersja do druku
Siemanko.
Expie sobie 120 ek skille 85/79 eq:dość dobre i wyciągam tam od 170 do 200 k expa/h Wiec nie jest źle i przy tym minimalnie wastuje lub lekko profituje.
Lecz często te wyrmy są zajete.
Co może być alternatywą ??
@Odswieżam...
frosty, dle darashia? z kasa moze byc slabo, chyba ze cos spadnie.
mysle ze dobrym pomyslem beda nightmary yalahar, ew. kopy.
gdybys mial ed, to masz mase mozliwosci i to z duuuzym profitem - hellspawny, wary, lizardy na zao, quary, destro yala, kopy svar, itp.
nightmary, i bogi tylko ze tutaj mozesz byc na - troche
Dodam że to jest server non pvp.
Możesz już przestać pisać tematy o swoim postacji? Pisałeś temat o frostach ile wyciągniesz to idź na nie a nie pytasz sie o wyrmy lol albo trudno napisać to w 1 temacie ale lepiej nabijać posty?
Polecam Nightmare destro z ekipa może być dobry +
Grimy z ED.
bogi+ mary to zawsze profit softy+lf i zejdzie ci z 60-80 mf na 1h hunta
exp do 230k/h bez prem stamy
ofc na 240 ek ^^
Gdzie bijesz wyrmy? Jak LB, to gdy one są zajęte to próbuj za Necro Questem.
Mam troszkę większy lvl i skille i powiem Ci że na frostach okolnir/poi DLach jak nie będziesz miał dobrego loota w itemach [czyt. rh, dsm] to będziesz miał spore waste.
Możesz bog raidery Yala za mutated humanami.
Nightmary na Yala też całkiem dobre, lecz musisz bić po 1 max 2 żeby nie schodziło dużo ghp.
@odświeżam
Ostanio sie wyłożyłem i straciłem 100 k na bless.
Teraz pytanie z której opcji szybciej zarobie 100 k żeby się odkuć?
Czy z expa razem z ed na hellspawnach gdzie leci sporo loota czy
Samemu zarabiajac w konkretnym miejscu...
Chodzi mi o to by jak najszybicej zarobić 100k i miec spokoj bo wtedy wroce na normalny trybek gry..
Jeśli tylko masz możliwość, zasuwaj na Hellspawny z ED.
Nie wiem, czy dałbyś radę na Zamku Vengoth, ale tam podobno można całkiem fajnie zarabiać...
Pzdr ^^