Witam, mam 98ms z 68ml. Czy dam radę na Sunken z UE? Co robić? Dziękuję za pomoc.
Wersja do druku
Witam, mam 98ms z 68ml. Czy dam radę na Sunken z UE? Co robić? Dziękuję za pomoc.
Masz bardzo dobry mlvl. Dasz radę. Ja od 91 tam expie. Jest 1 magiczny przedmiot ktory to umożliwia ;) Musisz niezle ogarniac i pare rzeczy zabrac. Na pw dam Ci hasło do mojego prywatnego casta i podam godzinę to zobaczysz jak w 1godzine robię 2lvle na podwójnej ;D Tylko musisz zabrac na exp to co ja bo odlecisz.
Opcja z Exevo Vis Hur'a też jest fajna. Możesz nawet spróbować z thunderstormów.
@topic
Spokojnie dasz radę ;) Tylko musisz "ogarniać" jak to mawiają hajciory xD
Ja bym założył wszystko co daje jakikolwiek MLVL + i na capa MFy (no może 50-100 rezerwy). Próbuj rulować jak najwięcej pod zasięg UE to najlepiej na tym wyjdziesz - tylko uważaj ;) Predki mocno biją jak się dasz złapać. Softy + Utani Gran Hur i możesz śmiało "pływać".
Pozdrawiam ;)
Lepiej ganiać z vis hurem. Jako, że nie jesteś na tym lv pod wodą zbyt szybki to możesz użyć energy walli do ustawiania sobie mobów.
Ta, na takim lvl lepiej będzie wyglądało z vis hura.
Waląc z UE musisz się liczyć ze jest sporo tych quar, a przy tym jest taka opcja że weźmiesz klatę i padniesz.