Gdzie mógłbym zrobić lootbaga około 7-10k/h. OF odpada. I dodam e mam 63 palla, skille 78/59. Exp nie jest wany ale dobrze by było gdyby exp był minimalnie 30k/h.
Wersja do druku
Gdzie mógłbym zrobić lootbaga około 7-10k/h. OF odpada. I dodam e mam 63 palla, skille 78/59. Exp nie jest wany ale dobrze by było gdyby exp był minimalnie 30k/h.
Elf Fortress. Elvenbane. Mintwallin. Minotaury obok Venore. A czemu OF odpada? Byłaby to najlepsza opcja dla Ciebie.
guardy, tomby
Na OF'ie trzeba ciagle uwazac by nie pasc na combo a ja wole spokojne zbieranie loota ;]
Na elf fort to spotkasz pelno noobów z niskim lvlem ktore tylko czekaja zeby cos ukrasc/wyrzucic lootbaga do wody. W kazdym razie takie sa moje doswiadczenia.
Lootbaga nie dasz rady zrobić bo bagi z potworow są wycofane więc musiałbym kupować własne , jeżeli chcesz tak zrobić to polecam jakies mino , np. mint .
Idź na EF - tylko weź ze 2 bagi i w nich ukrywaj loot, najlepiej za gałęziami drzew na wieżach na południu.
Poza tym, ofc. Guardy - tylko tam już schować loota trudniej, chyba najlepiej regularnie pod trupami.
Mintwalin - j.w., tylko loot lepszy.
#koval96
To raczej BP, a nie bagi. Te drugie tylko do chowania loota za jakieś drzewka itp. .
Pzdr ^^
ja 34 pallem sam w fortecy zrobilem dzis lootbag na 10k(19 royalek used+kilkanascie potkow na warlord)
oprocz tego facc tomb oraz mint, ew mino tower kolo kazz