Postanowiliśmy założyć temat w którym gildia Alternative z Celesty będzie dodawala swoje SSy.
Zapraszam wszystkich do komentowania.
1) 79 lvl
2) 80 lvl
3) beholer helm
4) dzisiejszy green djinn quest
5) stan postaci (19.07.2010)
Wersja do druku
Postanowiliśmy założyć temat w którym gildia Alternative z Celesty będzie dodawala swoje SSy.
Zapraszam wszystkich do komentowania.
1) 79 lvl
2) 80 lvl
3) beholer helm
4) dzisiejszy green djinn quest
5) stan postaci (19.07.2010)
Ja dodam mało aktualne bo z przed kilku miechów a nowe będą jak pacc dojdzie :):) PZDR
a powiedz mi jaką masz pewność że wszyscy nie będą wstawiać Ss. przynajmniej ci naj aktywniejsi ????Cytuj:
do tego fotek każdy dawał nie będzie, więc nie będzie rewolucji.
Popatrzyłem na Tibia.com, zbyt wielka gildia nie jest, do tego fotek każdy dawał nie będzie, więc nie będzie rewolucji. W sumie to masz niezłego chara, mam nadzieje, że temat się rozkręci, nie pozostaje mi nic innego niż życzyć powodzenia Twojej gildii, dodawajcie jakieś fotki z akcji.
troche stare ss :) ale obecnie brak pacca, w niedługim czasie bedzie premium to ciekawe sski sie znajdą zapraszamy do komentowania
87 skill ;))
Widze temat z pierdolnięciem :D
Jak tam sie gra na celescie, duzo ludzi gra? ciezko sie wybic? czesto sa expowiska pozajmowane?
Powodzenia w prowadzeniu tematu, napewno wpadne tu nie raz ;)
@Viedzmin
Nie ma lipy, nooby sa ale to norma, nie ma serwera na ktorych ich by nie bylo:)
Powiem tak ciężko jest zawsze ale jak jest się lojalnym i słownym graczem wybijesz się z respektem. Bardzo dużo ludzi jest na expowiskach ale daje rade :):):) Dzisiaj bardzo możliwe ze pacc wiec będą ss :):):Cytuj:
Widze temat z pierdolnięciem :D
Jak tam sie gra na celescie, duzo ludzi gra? ciezko sie wybic? czesto sa expowiska pozajmowane?
Powodzenia w prowadzeniu tematu, napewno wpadne tu nie raz ;)
ogarnij tego painta bo te biale pole nieestetycznie wyglada :S
Jak narazie to piszecie ze wszystko stare wiec moglibyscie dac jakies obecne stany charow :D I kupujcie te pacce bo w innym przypadku temat umrze
Pacce beda w niedlugim czasie, ale są wakacje to różne wyjazdy wypadaja, ja obecnie okupuje bk więc jakis loot z 2 dni :)
No to i ja dodam cos AKTUALNEGO, trzeba rozruszac temacik;)
Załącznik 230204
Załącznik 230205
Załącznik 230206
Załącznik 230207
Załącznik 230209
Jedziecie chłopaki kurna mi jeszcze wypłata nie doszła wiec nawet pacca nie mam ale juz za 3 dni MAX będę go miał wiec małe PG w pracy i po za :D:D:D pozdrawiam :) Zipoo
Widze ze Temat niezbyt sie rozkręcil ale wasze ss naprawde mi sie podobaja :) Zycze Wam sukcesów oraz prosze zebyscie wrzucali wiecej ss :P
Witam,wkoncu udalo mi sie zalozyc konto:P.Kilka ss na poczatek