-
LWM 2010 : Walka szósta - Elor Tulot vs Redrax
-
Wnioskuje, że tematem jest "chata rybaka" ? - nie ma to jak porządny temat na drugą ture.
Głos zdecydowanie na prace numer 2 (pewnie Redrax), prawie wszystko jest idealnie, prócz brzegów wodnych.
#edit.
Aha.
btw. Autorze pracy numer 2, zapisuj zdjęcia w formacie .png.
-
Głosuję na prace numer dwa, jest dużo detali - chodź ładnie ułożone fajnie wyglądają. W pierwszej pracy nie podoba mi się ta plaża.
-
Trudna decycja, w 1 brak detali, w dwójce rozpiżdżone wszędzie, byle dużo. Właśnie na tym polega ten chwyt mappingu, nasraj a wygrasz.
Wstrzymam się :)
-
Zdjęcie pracy nr 1 nie ładuje się.
-
Nie wiem dlaczego ale na pierwszy rzut oka praca nr.1 mi bardziej jakąś "leśniczówkę" przypominała :P Ogólnie praca nie jest zła. Szkoda, że nie ukazałeś co jest w środku chatki, coś mi się wydaje, że nic. Na zdjęciu nawet widać przez okno od chatki, że w środku jest trawa.
Co do pracy nr 2 to ogólnie każdy aspekt wyszedł znakomicie. Tylko jak dla mnie troszeczke za bardzo nasrane jest :P Ni do dżungla ni to las na tych terenach no ale jakby nie patrzeć wykonanie b.dobre.
Głosuję na prace nr.2
-
W pierwszej pracy zdjęcie z zoomem i zapisane w BMP jest chyba niesmacznym żartem. Głos na dwójkę mimo tego wszechobecnego pierdolnika.
-
Nie widzę pierwszej pracy, więc głos na dwójkę.
-
Cytuj:
JeKka napisał
Zdjęcie pracy nr 1 nie ładuje się.
odśwież ze 2 razy i zadziała.
#top
Zagłosuję na jedynkę, pomimo kanciaków.
Ciekawy pomysł, widać, że autor chciał zrobić coś, na co nie pozwoliły mu ograniczone tibijskie grafiki.
Praca druga jest poprostu najebane, ale to też lubię, chociaż nie przesadnie. Poza tym, kawałek tej chaty rybaka jest zbudowany z lodowych ścian, co jest absurdalne na klimat ukazany w tej pracy.
-
Mam nadzieję, że pierwsza praca prezentuje jakiś poziom, bo dwójka przypomina mi ruszanie kijem w mapeditorze w IPadzie z włączonym autoborderem.
W kółeczko zaznaczone to, co się kupy nie trzyma.
http://i30.tinypic.com/33nug3t.png
Pozdrawiam, Visher
-
Cytuj:
Poza tym, kawałek tej chaty rybaka jest zbudowany z lodowych ścian, co jest absurdalne na klimat ukazany w tej pracy.
A cos takiego jak chłodnia sluzaca zamrozeniu / konserwacji ryb - racji bytu nie ma (nawet jesli autorowi prymitywne grafiki tibijskie nie pozwalaja sie realizowac tak, jak by tego chcial). Hm?
-
Cytuj:
Redrax napisał
A cos takiego jak chłodnia sluzaca zamrozeniu / konserwacji ryb - racji bytu nie ma (nawet jesli autorowi prymitywne grafiki tibijskie nie pozwalaja sie realizowac tak, jak by tego chcial). Hm?
Jeżeli chcesz zrobić w mapeditorze chłodnię, zacznij od obudowania jej całej brick wallami. To nie możliwe, aby w takim przypadku ściany namiotu utrzymały tak niską temperaturę, która aż zmroziła ściany.
Pozdrawiam, Visher
-
Masz pewne racje, ale bez przesady...
http://www.lakecountyil.gov/Stormwat...nroofhouse.gif
Moglbym znalesc wszelkie uzasadnienia... - no ale fakt. To wasz gust, wasz glos - mozecie decydowac - jak chcecie. Tak czy owak praca numer 2 - wydaje mi sie byc calkiem niezle logiczna pod wzgledem rozrnorodnosci i tego co zwiecie "nasrane".
-
Praca nr 2.
Widać, że autor pracy nr 1 się nie wysilił.
Mam pytanie co do tej chłodniej xd Co tam robią klucze? ; o