Z chęci pokazania swoich osiągnięć na foum zakładam ten temat.W niedalekiej przyszłości mam zamiar kupic pacc.Proszę o wasze komentarze.Serwer to Honera (non-pvp)
Na początek 3 ss'y
Wersja do druku
Z chęci pokazania swoich osiągnięć na foum zakładam ten temat.W niedalekiej przyszłości mam zamiar kupic pacc.Proszę o wasze komentarze.Serwer to Honera (non-pvp)
Na początek 3 ss'y
Masz zajebiście słabe skille. 59 Shieldingu na taki lvl to pikuś. EQ jakieś takie wymieszane - knight armor, steel helmet, DEMONKA, buciki.. Nie pasuje w ogóle ;d
Zamieszczaj też w przyszłości screeny nie tylko a awansów, ale loota, przeróżnych sytuacji, questów, hardcorowych akcji (jak takie miewasz ;p) etc etc.
Powodzenia w prowadzeniu tematu ;)
dziex za koment ;s.wiem ze skille slabe ale teraz skilluje.mialem hacka to mam takie eq jakie mam liczy sie obrona/atak a nie wyglad no moze w mniejszym stopniu.
postać nie jest zła ale skille móglbys podbic do 65 albo 70 i mam nadzieje ze temat nie upadnie tak szybko
życzę ci jak najszybszej setki
narazie sucho .. sprzedaj demonke i kup sobie vampirke i jakis helm/legi i podskilluj do 75 to bedziesz mial spokoj do 100 lvla :P
# gralem na honerze .. duzo noobow nadal ?
Temat widzę zapowiada się ładnie, ale podskiluj trochę bo za dobrych ich nie masz... ;/
Wszystko się nadrobi, nie ma się czym przejmować :>
@dzieki za komentarze.
Padlem wczoraj na guardach bo noob lurnal ale to sie wytnie
Trzymajcie 37 lvl i 60 sword (lece skillac do 70 )
Calkiem ladnie Ci idzie :) Probowales moze expic na facc tombie ? Eq masz dosyc nietypowe, ale to nie wazne. Podbij skille do 70 i bd git :) .
Pozdrawiam :D
Lapcie up shielda.I jak ktos moze niech wypisze miejscowki facc exp dla takiego kiny bd wdzieczny.