Witam jesteśmy paczką znajomych z Nerany. Graliśmy kiedyś mieliśmy krótką przerwę od gry ale teraz wracamy z powrotem. Ja miałem kiedyś własny temat który nosił nazwę Sir'Zok Life. Może ktoś pamięta. SS będziemy dodawać w 5 osób.
Wersja do druku
Witam jesteśmy paczką znajomych z Nerany. Graliśmy kiedyś mieliśmy krótką przerwę od gry ale teraz wracamy z powrotem. Ja miałem kiedyś własny temat który nosił nazwę Sir'Zok Life. Może ktoś pamięta. SS będziemy dodawać w 5 osób.
No to kulturalnie odemnie 2 leveliki z 2 dni ^.-
Ostatnie advy jakie mi sie zapisaly :PP
To ja dodam najstarsza fotke jaka mam :D
Widze Neranczykow, fajnie ze zalozyliscie swoj temat. Jak narazie screeny jakos specjalnie nie przyciagaja, ale widze ze macie wysokie lvle, wiec napewno sie to zmieni. Wklejajcie wiecej, a temat stanie sie oblegany :D
Jakieś małe taskowanko ;>
http://img256.imageshack.us/img256/5070/200gmpbehe.jpg
szajs jakich wiele
Fajne screeny ; ) Kolejni gracze z Nerany to milo bo tez tam gram... robcie wspolne hunty to chyba najciekawsze jest do ogladania ! Pozdro
joł gangstery.
Tutaj loot z porannego huntu z Nikiem :D
Po 90k profitu na leb ^^
Jak to z porannego?; oo Na zegarku masz 14:30~ ; D ?
Kiedy będą ssy z akcji?
ssy spoko, troche zalatuje nudą ale znosnie. Mam tylko 1 pytanie, ile ownerow mial juz arthur desdikado ?
Calkiem, calkiem widze ze dosc duze lvle macie wiec wyjdzcie na jakas deep banutke i zazuccie ss'ami
Gl & Hf
HUEHEUHEUEHUEHEUHEUE
fajnie fajnie moje poziomki xd
gz lvla akus od kiedy znowu grasz?; d