-
9 załącznik(ów)
Stoprocent hunt's
Witam, jako że nie dawno zacząłem przygodę na Harmonii, postanowiłem założyć temat i wrzucać screeny jak rozwija się moja postać.
Mam nadzieję że będzie się podobało i temat się przyjmie.
Jeśli zauważycie jakieś literówki, orty itd.. Proszę pisać, postaram się to zmienić.
Na początek:
Załącznik 224246
Załącznik 224247
Załącznik 224248
Załącznik 224249
Załącznik 224250
Załącznik 224251
Załącznik 224252
Załącznik 224253
Załącznik 224254
-
Na początek przynajmniej 3 skriny...
Narazie nic ciekawego nie pokazałeś. Lepiej by było jak byś poczekał, narobił ssów i dopiero założył temat.
-
czemu Stopro?
ogólnie szału to nie ma, wbij lepszy level i wtedy założ temat..bo na razie to nie ma na co patrzeć nawet, propsy tylko i wyłącznie za nazwę postaci ; )
stopro banda! piona
-
10 załącznik(ów)
^^
-
9 załącznik(ów)
-
4 załącznik(ów)
Addonik, na razie starczy wrzucę wieczorem jeszcze trochę screenów.Załącznik 224275
Załącznik 224302
Załącznik 224304
Załącznik 224305
-
Uuu.. życzę powodzenia w dalszych polowaniach i wkładaj tu ss'y bo warto oglądać.
-
od razu lepiej to wygląda, tylko jak już wrzucasz screeny to zrób selekcję z tych 20 i wrzuć 3-5 najlepszych, najciekawszych, np. mnie nie za bardzo ciekawi jak rośnie pasek distance skilla..jakaś akcja, tak jak ładnie dodałeś z tym addonem, hunty, questy itp. no i sporadycznie możesz dodać avanse : )
powodzenia w prowadzeniu tematu!
pozzdro
-
Sporo ss na początek dałeś ;d
Jak dodajesz ss albo edytuj posty albo poczekaj na komentarz
Mam nadzieje że pójdziesz na jakiś hunt grupowy za niedługo
Ps. Jak to robisz że ss są pionowo w załączniku mi wszystkie poziomo wskakują ??
-
Zgadzam się z kolegami wyżej. Nie wrzucaj tylu advancow, tylko jakieś akcje, quest i inne tego typu rzeczy.
-
1 załącznik(ów)
Dodaje załączniki i klikam na tą strzałeczkę i dodaj załączniki, a co do ss to postaram sie choc narazie to tylko exp a na hunty później, chcę wyexpić postać także bez rewelacji ;)
-
No no ładnie , zapowiada się ciekawy temat i powodzenia w dalszym rozwoju postaci ;)
Mam pytanie ile cb kosztował full druid ?? ^^
Pozdro
-
~~
No ja mam nadzieję że fajny. A druid wyszedł mnie ok. 350k.. Nie wiem sam dokładnie. Ale wiesz przeniosłem się z Celesty - którą serdecznie pozdrawiam, i zrobiłem wt dlatego mogłem sobie na to pozwolić.
-
Myślę, że jeszcze parenaście dni i temat się rozkręci, i będzie tu codziennie coś ciekawego do zobaczenia.
a do autora tematu, bij level i skillsy, wbijaj na hunty, questy i zarzucaj tutaj nowe zdjęcie - będę zaglądał tutaj regularnie, do jedynego tematu w polowaniac ; ) także propsy ;d
jakoś tak przyciąga mnie ta nazwa postaci/tematu hehe.
pozdrawiam i powodzenia!
-
Tak jak mówili już inni, więcej akcji, mnie advenców.