Witam , po długiej przerwie wracam do gry , obiło mi się o uszy co nie co o tibia flash. Jakiś nowy klient , nowa grafika ? Mógłby ktoś coś mi przybliżyć ?
Wersja do druku
Witam , po długiej przerwie wracam do gry , obiło mi się o uszy co nie co o tibia flash. Jakiś nowy klient , nowa grafika ? Mógłby ktoś coś mi przybliżyć ?
@2up: flash będzie jak zrobią, mówili, że jeszcze nie w tym roku
Ale screeny z nowej części Zao wyglądają jakby co nieco zmienili w silniku graficznym
@up: flash to wszystkie giery na miniclipie itp, player youtube itd, mało wydajny szajs, który niedoświadczonym w tworzeniu gier programistom CipSoftu ułatwi stworzenie nowych efektów(i , jak twierdzą, jakimś cudem poprawi wydajność: dla mnie to jakby otwarcie powiedzieli: "tak, nasz klient jest tak mało wydajny jak to tylko możliwe, z każdą aktualizacją staramy się dodawać nowe systemu obniżające płynność animacji")(ok, pewnie sporo potrafią, ale powinni już parę lat temu, jakoś jak wprowadzili dx9, przepisać klienta od 0, dla winXP+, a nie, że na xp dx9 ma max40fps, na viście/7 max 20)
@up
Sorry, ale ja pamiętam jak na dx9 wyciągałem na tibii ponad 250 fpsow, raz pamietam bylo nawet 999, ale to musialbyc po prostu blad : P
Prawdopodobnie chcą zróbić klienta do Tibi podobnego do BF:Heroes/Sherwood MMO.
Chwalili się ostatnio efektem przezroczystości
Ja na windzie 7 64 bit mam takie problemy z tibią że rzuciłem rl. O dziwo, tylko na rl mam co jakiś czas "laga", a tak to po ~300 fps. Na otsach duuużo rzadziej to się zdarza (głównie gram na 8.54) więc taka flaszówka by mnie uratowała ;)