Temacik moj i mojego znajomka.
cos takiego na poczatek.
Wersja do druku
Temacik moj i mojego znajomka.
cos takiego na poczatek.
Ja również będę zamieszczać tu swoje screeny ;)
Narazie bardzo fajnie się zapowiada ;d Niech się wam nie odechce prowadzenia ;p;p powodzenia!
BTW
Umówiliście się na te 40 hp ;d?
#shufflefag
Czego się spodziewasz na początek?? :) Zobaczysz rozkręcą się i będziesz zaglądał xD
Nom fajne pixelki macie : )
Tylko nie róbcie ucinków zdjęć, całe wrzuć :D
Nie chciałbym być niemiły i zostawiać pierwszy komentarz negatywny, ale:
1. trzy zdjęcia na początek, lepiej szybko dodaj jakieś,
2. proszę, nie używaj tutaj alfabetu naszej-klasy.
Co do Galiusa, to calkiem niezle screeny, ale czegoś mi brakuje tutaj... Hmm nie jestem w stanie tego określić, ale nie przyciąga mnie ten temat, brakuje "tego czegoś"
Może z czasem się rozkręci i przykuje moją uwagę, będę tu zaglądał i komentował :)
pare lvl.
>>
no temat zapowiada sie ciekawie :) bede tutaj czesto zagladal jezeli bedziecie go dobrze i ladnie prowadzic tzn. wklejac duzo screenow;p
powodzenia w biciu, zdobywaniu i awansowaniu :)
Temat zaczyna sie calkiem ciekawie, brakuje mi tylko opisow do kazdego zdjecia (troche roboty jest ale przeglada sie zdecydowanie ciekawiej), w 1 poscie dorzuc jeszcze 2 screeny, bo ktos moze sie przywalic z warnem.
Poza tym troche denerwujace jest, ze pogrubiasz przypadkowe litery w slowach, nawet jest cos w regulaminie o tym, by nie naduzywac formatowania tekstu.
Jesli to sie poprawi to moze byc jeden z ciekawszych tematow na forum a nie tylko level/loot/level/loot, gl.
A, lepiej moim zdaniem byloby gdybyscie wycinali screeny, bo rozciagaja forum i niewygodnie sie oglada, nie wszyscy maja duzy monitor.
ciekawy teamt .. zapowiada sie niezle ;d
fajne zdj. ;p gz advancow
padles na ostatnim screenie? xDD nie no hajty hajty ;P fajne ss ; ]
temat sie rozwija ... to dobrze :p mam nadzieje ze dacie rade :P
nasz temat tez dopiero roziwnelismy i ludzie sie burza o nazwe tematu : (
czekam na wiecej ss :D bede wpadal i :
Temat o Hardcorach
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=365276
Zapraszamy i prosimy o komentowanie ; ]
nie, nie pdłem - naprawde farciarsko (zlapelm freez, w momencie z 4k many zrobilo sie takie zuo. Fart ze udalo mi sie w tp wejsc). Myslalem ze ogien mnie zje, bo mialem juz 0 gmp :PPP
czekam na 100 postow i ss beda lepiej wygladac na tle forum ^^
a co do komentow do ss, to skoro nalegacie to zaczne komentowac.
i jeszce jedno - WIELKI DZIEKI ZA TAK DUZO KOMENTOW :*
na poczatek advens mlvl
i jeszcze mala akacja, nic wielkiego ale zawsze cos ^^
Nie mam dzis humoru ani energii, jutro coś się wymyśli bo dziś tylko pare min na dobicie lvla i log.
O siema Galius.
Widzę, że dalej na tych we cisniesz no, ale 300k/h.
GZ lvla. Z takim tempem to zaraz 200 będzie pewnie?
Pozdrawiam
Jerry
Fajny nazwa tematu :)
Wrzucajcie więcej zdjęć z akcji, bo same advance są nudne.