Jak w temacie - chcecie Dransa spowrotem?
Muszę ugadać się jeszcze z Piotrkiem1447, a tak to mógłbym postawić :)
Załączam ankietę.
Pozdro,
Hava~
Wersja do druku
Jak w temacie - chcecie Dransa spowrotem?
Muszę ugadać się jeszcze z Piotrkiem1447, a tak to mógłbym postawić :)
Załączam ankietę.
Pozdro,
Hava~
mógłbyś napisać co to jest ten cały Drans ?
@
aha, dzięki : )
Jasne, że bym chciał. Drans to jeden z lepszych otskow byl.
Hmmm jeśli to byłby Drans bez Piotrka to może być ;D
A jeśli z Piotrusiem to zapewne byłoby tak, że gracze kupują pacc (jest na tydzien) po tygodniu kupują nowy, a następnego dnia reset :D
Wątpie, żeby to był ten sam drans co był ;p
chcę.
a to dzięki, jednak nie.Cytuj:
Muszę ugadać się jeszcze z Piotrkiem1447
Czy także wypadałoby pytać o możliwość postawienia serwera z mapą Vanilla? Poza tym o ile pamiętam to domena drans.pl jest wykupiona przez Piotrka, więc raczej to Drans nie będzie ;P
Ja mam cały silnik i mapę Punisher'a ;) Oczywiście jest to mapa Vanilli pod tibie 8.54 / 8.55 jest też tam pod 8.5 ;) Silnik praktycznie bez bugów ;P więc ja mógłbym stawić ots'a, ale nie mam mocy na przerobienie mapy jak narazie xd
Skrypty i mapa Dransa są własnością właściciela Dransa, czyli Piotrka. Vanilla była udostępniona dla publiki. To ta różnica. I btw - Piotrek nie wyraził zgody, ale nie bez powodu, sami zobaczycie ;) Jak na razie można zamknąć.
Drans... pamiętam, to był super serwer, więc tak, chcę powrotu !
Może wrócić, przydałby się porządny OTS.
Co to za problem postawić "dransa" pod inną nazwą? Gdyby były takie same raty itp. to bym chętnie pograł.
Ja na kompie mam mapę dinerii jeszcze, a brakujące questy zawsze można dorzucić (i poprawić cholerne pz bugi).
@edit
Szczerze mówiąc nie warto patrzeć na ankietę. Czemu?
Ja 18:33:38
ty grałeś
Ja 18:33:39
na dransie?
mnhproject 18:33:45
nie ;P
a zagłosował ;[.
Oczywiście!
Najlepszy ots, na jakim grałem...a wiele już odwiedziłem. Gdyby Piotrek tego nie zjebał... :(
pamietam tego ots'a
jak był torgowy team
chetnie chce zeby wrocil bo to jedyny ots na ktorym sie dluzej zasiedzialam
Tylko bez szanownego pana piotrka. Tyle