W temacie czlonkowie moga zamieszczas swoje ss'y ;)
*wiec to ja zaczne ;P
Wersja do druku
W temacie czlonkowie moga zamieszczas swoje ss'y ;)
*wiec to ja zaczne ;P
Życzę powodzenia ;)
przez tego dla, wygląda tak jakbyś wbił na 2100 lvl xD
Witam.. :)
No offence ale póki co nic ciekawego nie pokazaliście ;s
Rozumiem, że to początek tematu no ale jednak :P
W każdym razie życzę powodzenia w rozwijaniu tematu, mam nadzieję, że nie będzie to kolejny topic 300 lvli które ciągle robią to samo :(
Matko. Pierwszy raz widze tyle itemków w domku. Całkiem ladnie temat sie zapowiada bo macie wysokie lvl i napewno znajdzie sie wiele ciekawych screenow ;]
_/
Zgadzam sie z shufflefag ale narazie to tylko poczatek dalem was do zakladek i bede napewno czesto odwiedzal i to z w miare konkretnego powodu... a mianowicie tego screena w gh po prostu niszczy mnie on xd Oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu ;)
@EDIT:
Az, musialem editnac.. ten screen z gh jest zaje###ty! W sumie sam nie wiem czemu ale podoba mi sie xd
Póki co nic ciekawego.
@up
SS z gh zajebisty? To chyba nie widziałeś gh Silent Force ;)
Póki co za dużo nie pokazaliście, ale mam nadzieję że temat będzie się rozwijał ; ) Mam jeszcze pytanie: czy ta gildia to reaktywacja gildi Dark Mortals z Hiberny ?
Ale widzisz ja naprawde widzialem wiele gh i bynajmniej nie chodzi mi o itemki bo nie sa to rary i sa nawet dla mnie ogolnodostepne ;) predzej ulozenie ale to tez nie to, tak mysle, ze to kompilacja adva/lansu(hail(...)/(i dopiero na koncu)gh i kolory outfitow moje ulubione ;)
cos ze starych czasow ;PP trap za wbicie na respa ;ppp
Duzo nie pokazalismy, poniewaz gildia dopiero bedzie sie rozwijac.