Elo!
Mam pewne pytanie...
mianowicie chce jakiegos bota na heal dla druida
i nie wiem jakiego...takiego zeby nie wykryto, bo mam 130+palka na tym samym acc
Wersja do druku
Elo!
Mam pewne pytanie...
mianowicie chce jakiegos bota na heal dla druida
i nie wiem jakiego...takiego zeby nie wykryto, bo mam 130+palka na tym samym acc
Graj ręcznie !
Chłopaki nie podawajcie Mu żadnych botów, nie chcę żeby było więcej botterów...
Niech on się martwi o to, czy dostanie bana. Twoim zadaniem jest podać mu to o co prosi...
Safetools w Blackd Proxy są niewykrywalne. Licencja do bota to bodajze 10 zl.
Wiem, ze ten jest w 100 % niewykrywalny.
No dobra, Ja znam sposób taki, że Cie nie wykryją w 100%
Nawet jeśli będziesz używał Tibia Auto, czy jakieś szajstwo.
Dobra, nie będę się martwił czy dostanie bana czy też nie...
elf z dobrym skryptem(responder tez nie zaszkodzi jakis dobry)
Elf Bot on bardzo dobrze leczy+jeszcze ma dużo innych opcji i skryptów.
Ghost bot teraz jest najpewniejszy bo nie słychac o banach .
Elf tez jest dobry uzywalem na 160 ms i wrzystko ok anty parale
itp heal tez chodzi wyśmienicie
NBot :P
900-1000 aktywnych użytkowników. Po tym jak 5-6 gości, którzy używali tego bota dostali bana to producenci bota zamknęli sprzedaż na 2 tygodnie aby całkiem bota naprawić i stał się niewykrywalny w 99,9%
Nbot wykrywalny.
elf wykrywalny lol. elfbot jest tak samo wykrywalny jak każdy inny bot ingerujący w klient...
@top
GhostBot (nie sprawdzałem) oraz BSC (BlackD Safe Cheats). Pierwszy nie wiem, drugi na 100% nie wykrywalny.
btw. te dwa można stosować wszędzie, i żaden "anty-cheat" klient na OTS'ach nic nie zrobi ;d.
Tak, tak. A jak ja wyjdę z forum na 2 tygodnie by zarobić 439328746239zł, to mi też uwierzysz tylko po fakcie, że nikt mi nie udowodni, że tyle nie zarobiłem?
Nbot to gówno i oszustwo. Tylko pieprzą jak bardzo nie są wykrywalni, a anty-cheat tool wykrywa ich bardzo często. Niestety nie ma o tym wzmianki na stronie.
@Shaft
Mylisz się. Nie jest tak samo wykrywalny jak każdy bot ingerujący w klienta, bo jak próbowałem botować na blackD to za KAŻDYM massbanem mi się obrywało, a od kiedy używam Elfa miałem tylko 2 bany na- teraz już- 12 postaci.
@Topic
Co do bota- BlackD Safe Cheats. Jest w 100% niewykrywalne jak MC od BlackD. ; p
Jak chcesz licencje Elfa- PM me, bo i tak używam Elfa. ; )
Pzdr
/Young;]