Jak straciłem Master Archer Armor przez Kolege
Expiłem sobie na Hydrach, poszedłem do kuchni po picie, qmpel był w pokoju, powiedziałem mu żeby chwile poexpił.
Ten chciał Mi zrobić żart i włożył na Siebie Knight Armor lotnięty z Hydry, a MAA schował do BP z Vialkami.
Wracam do depo, w locie jest dwa warrior helmy i bohy, ucieszony jestem, stoję w Depo podchodzi do mnie qmpel i mówi żebym mu sprzedał itemki do Blue Djina, dał mi itemki na Depo, ja nie miałem capa to wyrzuciłem 100bp vialków, nie wiedząc że jest tam mój armorek.
Sprzedałem itemki, dałem mu kasę, i się mnie pyta jaki mam dist, miałem 3% do 91 dista z Armorem, patrze czy dobiłem, a tutaj widzę że mam 1% do 88 dista, patrze się kurwa na eq, widzę K Armor, szukałem armora po Depo, pisałem do qmpla czy mu nie dałem mojego arma razem z jego GP za itemki od Djina, on tego też nie miał, potem mi qmpel powiedział że włożył to do bp, i zapomniał o Tym...
Potem chodzę po Depo szukając moich BP, a tutaj widzę 21 druida pisząc że sprzeda Master Archer Armor, ja się go spytałem skąd go ma, a on odpowiedział że znalazł w Backpacku ;/