Siema wiec mam zamiar wybotować knighta ale mam pewien dylemat bo mam 124palka i nie chce go stracić a knighta bym zrobił na innym koncie i na nim bym bocił ale boję się że też mogę wyłapać deleted na palku którego nie chce stracić
Wersja do druku
Siema wiec mam zamiar wybotować knighta ale mam pewien dylemat bo mam 124palka i nie chce go stracić a knighta bym zrobił na innym koncie i na nim bym bocił ale boję się że też mogę wyłapać deleted na palku którego nie chce stracić
Nie .
System łapie Cię po wpt czy coś takiego, wgl nie ma mowy żebyś dostał bana na koncie, na którym bota nie używasz.
Nie, ale za multikonto można ;)
Chyba logiczne jest że jeżeli będą 2 rożne konta to na jakiej podstawie mają tego palka banować ? chyba dość logiczne
Kumpel bocil na MC 3 charami, na 2 byl bot, mimo to dostal bana na wszystkie chary.
Tak wiec odradzam Ci, bo za MC tez mozesz dostac bana, jest on kwalifikowany jako bot. Tak wiec ban na 30 dni z dozywotnim final warningiem ; )
pewnie mial kiedys bota, dlatego dostal
a ja ci powiem tak, od roku botuje ~~20 knightami non-stop
main char, na ktorym nie bylo bota nie dostal bana
knightow juz mialem z 50, dostawaly bany/delety i chuj wie co jeszcze
w tym wszystkim najsmieszniejsze jest to, ze knightami ktorymi bocilem po 2-3h dziennie dostawaly bana, a te ktore lataly kiedy tylko mialy stamine zyja dalej...