Siema wszystkim którzy będą czytali ten temat :)
Mam takie pewne pytanko.
Jeżeli napisał bym kumplowi że by dał raport na mój name.
Co dalej od razu dostane name locka czy cos? Ponieważ chciał bym zmienić nick a nie mam zamiaru płacić za to -.-"
Wersja do druku
Siema wszystkim którzy będą czytali ten temat :)
Mam takie pewne pytanko.
Jeżeli napisał bym kumplowi że by dał raport na mój name.
Co dalej od razu dostane name locka czy cos? Ponieważ chciał bym zmienić nick a nie mam zamiaru płacić za to -.-"
Nie, zebys dostal namelocka nick musi byc niezgodny z tibia rules
zalezy jaki masz nick :P
Nick musi łamać reguły zawarte w Tibia Rules odnośnie nicków. Tak to ci nie dadzą namelocka na zawołanie.
Ja zawsze pisałem że w jakimś tam języku to oznacza przekleństwo, wymyśl coś - trochę kreatywności...
szansa że to zadziała jest znikoma, w cipsofcie nie pracują idioci.
poza tym gdzieś tam jest napisane (nie pamiętam czy w rules czy na forum tutorów), że nick musi łamać zasady w powszechnym języku tibijskim, więc nawet gdyby rzeczywiście oznaczał coś obraźliwego w esperanto, czy suahili, nic z tym nie zrobią.
edit
małe sprostowanie, bo niektórzy źle odczytali tego posta.
język powszechny, czyli, tak jak mówi Pacyfic, powszechnie używany w tibii - angielski, niemiecki, polski, portugalski, hiszpański, szwedzki i może jeszcze kilka innych.
tylko angielski jest uzywany w tibii..
Chodzi tutaj o języki które możesz napotkać codziennie np. siedząc w depo, wiadomo że w jakichś dziwnych plemiennych językach ludzie do siebie nie piszą, więc w tym języku nick obraźliwy mieć możesz, a po polsku ludzie piszą, bo gra wielu Polaków, dlatego też nicki obraźliwe w tym języku są zabronione..