[Własny Klient] Czy podoba Ci się ten pomysł?
Diablo II Lord of Destruction + Tibia?
Witam, mam moim zdaniem całkiem ciekawy pomysł. Chciałem połączyć Tibie z Diablo 2 Lord of Destruction, gry by miały połączone ze sobą najfajniejsze cechy.
Quest'y
Cytuj:
Jest 5 aktów, każdy akt ma 6 misji. Misje te trzeba wykonać po kolei żeby przejść do następnego aktu. Będą misje główne, czyli te które odblokowywują nam następny akt i misje mniej ważne w których będą małe nagrody.
Małe nagrody to głazy, skrzynki w domkach, zwłoki w Diablo.
Przedmioty
Cytuj:
Każdy przedmiot będzie miał różna ilość statystyki, np. zbroja Andariel będzie mogła mieć od 8 do 12 obrony. Niektóre przedmioty z potworów będą nie zidentyfikowane, czyli nie będzie widać części ich statystyk. Żeby można było zidentyfikować przedmiot trzeba mieć zwój indentyfikacji.
Ekwipunek
Cytuj:
Ekwipunek będzie się z czasem używania psuł, będzie można go naprawić u pracowniczki która sprzedaje ekwipunek.
System walk - wojny.
Cytuj:
Gracza nie można atakować, jedynie wtedy gdy wypowiemy mu wojnę. Wojnę można wypowiedzieć tylko i wyłącznie w mieście graczowi powyżej 9 poziomu. Gdy zabijemy gracza strażnicy nie będą chcieli nam pozwolić wejść do miasta, będą nas atakować. Gildie mają te same warunki.
Profesje i czary
Cytuj:
Profesje graczy wybiera się przy zakładaniu konta, można wybrać Barbarzyńce, Czarodziejke, Nekromante, Amazonke, Zabójczynie, Druida, Paladyna. Czary będą bardzo upodobnione do tych z Diablo.
Chciałbym wiedzieć czy podoba się wam te połączenie i czy byście grali na takim OTS'ie.
Mam nadzieje że swoją odpowiedź uzasadnicie.
PS: Impossible is nothing - pamiętajcie.
Większość osób głosowało w tym temacie, czyli na Diablo + Tibia. Większość głosów była pozytywna, co nas bardzo zadowala. Pierwsza zapowiedź pojawi się po zrobieniu pierwszego aktu, dzięki bardzo tym którzy uczestniczyli w głosowaniu. Jednak jeżeli będziecie dalej głosować i wyrażać swoje opinie będę bardzo zadowolony. Jeszcze raz dzięki.
.