Może mi ktoś wyjaśnić jak to jest możliwe??
http://img405.imageshack.us/img405/354/pkwdepo.jpg
Wersja do druku
Może mi ktoś wyjaśnić jak to jest możliwe??
http://img405.imageshack.us/img405/354/pkwdepo.jpg
normalnie, rzucil fbombe przed dp, schowal sie, ktos na nia wszedl i zrobil mu pk
ot cala filozofia
Ale Ty jesteś kurwa głupi jak może zrobić fielda jak po każdym fieldzie jest pz ? ... omg...
to jest coś takiego jak z pk podbiegasz do typa i w tym momencie co on daje loga a ty go hitnołeś on dal loga a ty masz skulla... tak samo z tym w momencie wchodzenia do depo kogos zaznaczył.. i stad jest skull...
Nie wiem jak to działa ale to jest bug pz
Ja raz zabiłem kolesia w kazz i nie myśląc o tym co robie stanąłem koło wagoników w kopalni (w pz) i czekałem do końca skulla. On potem z kumplami przyszedł i się dziwili
Widziałem też w Thais babke ze skullem
jakaś luka ot co
Proste to jest.. Walnal na party kogos z poison arrowa, i od razu po tym wyszedl z party i wszedl do dp, pozniej za poisona dostal skula. Zaraz wrzuce filmik wam.
Nie mam 100 postów sory.. :(
Wpiszcie sobie : Tibia bug with white skull on pz zone.
Jest jeden patent. Gdy walniesz fire fielda i ktoś w niego wdepnie w ciągu 5-15 sekund <nie pamiętam> masz skulla, ale jak padniesz w tym momencie i ktoś wejdzie to masz skulla w temple, ale w dp nie wiem...
Pierwszy sposób: Dajesz komuś party, wychodzisz i zaraz po wyjściu z party <miga party skull> uderzasz soul fire w playera, po czym szybko wchodzisz do depo
Drugi sposób: Summonujesz scaraba i atakujesz kogoś na party, kiedy scarab zrobi poison fielda szybko wchodzisz do depo, a trzecia osoba <bez party> wchodzi w poison fielda
A ty pograj trochę na pvp zanim zaczniesz kogoś poprawiać. Po rzuceniu fielda dostajesz automatycznie pz <nie możesz wchodzić do depo>, baranie
Dokładnie, po rzuceniu f bomby m walla itp wbijany jest pz jak po uderzeniu gracza więc dostęp do dp jest nijaki. Tak samo z tą strzałą jak pisał ktoś up, to tez nie możliwe bo uderzyłeś tego kogoś na party i masz PZ, ze scarabem to samo, uderzyłeś go scarabem masz PZ. I dont know how this bug works
Rzucasz fire fielda na ziemie, ktoś Cie zabija, idziesz do depo, ktoś wchodzi w twojego fielda, ot co masz skula.
skulla dostaje się tylko przez pierwsze kilka sekund - niewykonalne //gray
WHITE SKULLA W pz robi się gdy dokladnie w tejsamej chwili co wchodzisz zaznaczysz kogoś. i przez to masz skullla w depo i mozesz spokojnie tam chodzisz... musisz w tej samej sekundzie co w chodzisz kogos uderzyc.. a nie jakies party itp.. omg to juz bylo w tibi 7.6 ...
Gray zamknął poprzedni bo uznał ,że to niemożliwe
a ,że jestem nowy chciałem napisać że jest to możliwe i prosiłbym żeby temat zamknąć i nic w nim jużnie pisać
akurat nie ja ; )
i mówiłem tylko że ta metoda z fire fieldem jest niemożliwa
Ale zrozum to robisz tego skulla i jestes w depo i mozesz po nim chodzic normalnie a nie jak na ots ;/ mozesz po calym pz chodzic to juz od tibi 7.6 jest