Witam obecnie mam 50 lvl Knight i używam Bright sword, nie stety na moim serwerze nie da rady kupić relic sworda i mam zamiar zainwestować w mistic blade. Teraz moje pytanie czy będę nim bić lepiej bądź słabiej niż obecnie?
Wersja do druku
Witam obecnie mam 50 lvl Knight i używam Bright sword, nie stety na moim serwerze nie da rady kupić relic sworda i mam zamiar zainwestować w mistic blade. Teraz moje pytanie czy będę nim bić lepiej bądź słabiej niż obecnie?
Nie, będziesz bardzo często missował.
Forum tibia.org.pl > Ogólne > To i owo o Tibii > Czy wiesz że...Cytuj:
Na pewno pamiętasz monotonne wbijanie poziomów by tylko użyć upragnionej broni. Wiedz jednak, że każdy poziom mniej od wymaganego to tylko 2% mniej obrażeń! Warto więc przerzucić się na lepszy oręż nawet kilka leveli wcześniej jeżeli różnica punktów ataku jest znacząca.
Na twoim poziomie wychodzi słabiej, ale nie jest to duża różnica.
Opłaca się w tym stopniu że i tak wbijesz lvl i jak masz szanse kupić mystica to go bierz. Wbijesz ten 1-3 lvl-e to coraz bardziej będzie to opłacalne.
Bedziesz bil o wiele mniej niz bright swordem, poniewaz 10 lvli roznicy to troche jest.Najlepiej jak bys zmienil na mistica tak na 57-60 wtedy poczujesz znaczna roznice w sile swoich hitow.
Dobrze wiedziec ze taki przelicznik istnieje,
Co do innych typow broni rozumiem ze jest tak samo ;> ?