Witam
czy ktos korzystal z uslug na stronie http://pacc-za-gp.cba.pl ?
bezbieczna strona ? mozna kupic tam pacc bez problemu ?
prosze o odp :)
Wersja do druku
Witam
czy ktos korzystal z uslug na stronie http://pacc-za-gp.cba.pl ?
bezbieczna strona ? mozna kupic tam pacc bez problemu ?
prosze o odp :)
ktos kiedys pisal na forum ze zlodzieje,
narazie bym nie kupowal, ale widze ze tam na zdjeciu jest elaro z zadowolonych klientow, jak chcesz to moge go spytac . . .
prawdopodbnie 80% walek bo ktos juz na forum sie zalil ze zostal tam oszukany
EDIT // GADAŁEM Z ELAREM, i jednak mi mowil ze kupowal i byl zadowolony, ale jak kupujesz to na SWOJA odpowiedzialnosc . przepraszam w takim razie autora strony . . . musialy mi sie linki pomylic
wystarczy odpowiedzieć sobie na pytanie: czy firma na darmowym hostingu może być profesjonalna? powinni mieć jakieś allegro, bo jak myślą, że klientów zdobywa się na słowo, to chyba pomylili epoki. miałem już u nich kupować jakiś tydzień temu, ale w końcu trafiłem na tańszego, więc się nie wypowiem, czy to na bank oszuści. ja tylko zaznaczam, że każdy, kto robi z nimi interes powinien mieć się na baczności
Spytaj sie go na początek czy przy paccu 30 dni musisz podawac mu passy. Jesli powie ze nie, to na 100% jest oszustem.
Ta, i wtedy z 30zł koszty pacca rosną do 46zł.
Głupi pomysl i to bardzo, no chyba ze chcesz dawac na np. non pvp ~~55zł w złocie (bo plus minus tyle ludzie by chcieli za te wydane 46zł zarobic, te dyszke niecala chociaz). Jeżeli tak to nieźle, szczególnie ze złoto na non pvp osiągneło masakrycznie niską wartość, ostatnio kupowałem celeste i hiberne po 0.70gr ;)
Czyli 780k za 30 dni prema, podczas gdy bez onepay dałbyś za niego niecałe 570k (jezeli dalej zakladamy ze 0.70gr = 10k)
Brednie, zakladając ze taki reseller (na pewno placi mniej ale ja nie wiem ile to sie nie wypowiadam) kupuje tego pacc po 28,8 to do tego trzeba dodać jeszcze 20% podatku dochodowego ( w końcu reseller prowadzi DG ) wiec jakieś 5,76pln do tego trzeba doliczyć, to już jest niecałe 35zł.
Do tego: wystawienie aukcji na allegro, prowizja allegro za te złoto, oraz jakiś własny zysk;)
Oszust nie polecam , jezeli ktos chce dowody z oszusstwa pisac na pw ;) zrobilem ss'y naszczescie to tylko 250k wiec wbitka ; ]
@up
na dowody czekam pare dni nic nie dostałem.
@topic
Ja raczej bym nie kupił. Możliwe ze oszustwo możliwe ze nie.. ale raczej skłaniam się to tego drugiego ;P